Pazartesi, Kasım 18, 2013

Sultanbeylispor kendine geldi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup 14.hafta müsabakasında Gürpınarspor sahasında Sultanbeylispor'u ağırladı. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren müsabakanın 2.yarısında konuk ekip Sultanbeylispor sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.


MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR


6.dakikada oluşan atakta Sultanbeylisporun topu üst direkten geri döndü.
7.dakikada Gelişen Gürpınar atağında kullanılan korner vuruşu sonrasında cezasahası içine kesilen topta Tuğrul güzel bir şekilde kafa vuruşu ile topu Sultanbeylispor ağlarına bıraktı.1-0
43.dakikadaceza sahasının yaklaşık 6-7 metre dışından kaleye cephe noktadan İsmail'in çektiği sert ve isabetli şut sonrası konuk ekip oyunda skor olarak dengeyi sağladı ve soyunma odasına 1-1 beraberlik ile gidildi.
62.dakikadaSol açıktan Mustafa'nın kestiği topa Ergün güzel bir kafa vuruşu yaparak Sultanbeylisporu 2-1 öne geçirdi.
68.dakikadacezasahası içine yerden çıkarılan topa güzel vuran Ergun kendisinin 2. takımının 3.golünü attı.
85.dakikada Gürpınar defansının eline çarpan topta hakem beyaz noktayı gösterdi konuk ekipte Mehmet Göze takımının 4.golünü atarak maçın skorunu belirledi.


Maç boyu oldukça üstün bir futbol sergileyen Konuk Sultanbeylispor bir çok pozisyondan yararlanamadı.İlk yarı oldukça dirençli futbol sergileyen Gürpınar ilk yarının son anlarında ve ikinci yarının 62.dakikasında yediği golden sonra dağıldı.Tecrübe eksikliği göze çarpan ekip aşırı derecede mücadele etsede sahasında farklı kaybederek ligin 2.yarısına kötü başlangıç yapmış oldu.
Sultanbeylispor 90 dakika üstün oynadığı müsabakayı 4-1 kazanarak haftayı 5.sırada tamamladı.


MAÇTAN NOTLAR
Lige ilk 6 haftada topladığı 9 puan ile güzel başlagıç yapan Gürpınar 8.hafta oynadığı Selvispor maçından sonra üst üste 5.mağlubiyetini aldı.Sezona oldukça genç ve tecrübesiz bir kadro ile başlayan ev sahibi ekipte bu maçta 78 doğumlu Kaptan Engin Çak dışında ilk 11 oynayan 10 futbolcunun 17.yaşında olması gözlerden kaçmadı.


Lige ilk 7 haftada topladığı 13 puan ile giren ve art arda 4 maç kaybeden Sultanbeylispor oynadığı son 2 maçı kazanarak puanını 19 a çıkarttı.Gördüğü 8 kırmızı kartla gözleri üzerine çeken Sultanlar son 4 maçta kırmızı kart görmedi ve bu maçta sarı kart dahi görmeden maçı tamamladı. Oynadığı 13 maçın tamamında gol atabilme başarısı gösteren Sultanbeylispor süper amatör ligde oynadığı bütün maçlarda gol atabilme başarısı göstern 4 takımdan biri (Modafen,Çengelköy,İncirtepe)


GELECEK HAFTA KİM NEREDE?
Sondan ikinci sırada bulunan Gürpınar sonuncu Başakşehirspor'a konuk olacak.Sultanbeylispor ise sahasında Nişanca Kalesporu misafir edecek.


HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...