Perşembe, Kasım 07, 2013

Silivrispor Milli Eğitim ile işbirliğinde

Birçok branşta sporcu yetiştiren Silivrispor Kulübü Silivri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı bir anlaşma ile tüm okullarda taramalara başlayacak.



Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun önceki gün 'kardeşim' dediği Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri ilçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Şube Müdürleri Yılmaz Kaya, Mecit Bayar, Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt ve Kulüp Müdürü Zafer Sarıbaşak ile birlikte FES Cafe’de öğle yemeğinde buluşarak yapılacak olan tarama ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.


"Milli Eğitim ile koordineli çalışmak istiyoruz"
Özellikle kızlarda voleybol altyapısı için önemli yatırımlarda bulunduklarını belirten Atun; “Silivrispor voleybolda üç kategoride liglere girip ilçemizi temsil etmektedirler. Küçük kızlar ve minik kızlar altyapı kategorilerimiz A takımın geleceğini oluşturmaktadırlar. Futbolda da A takımın haricinde 7 kategoride lig oynayan gençlerimiz, teniste aldığımız başarılar ve şimdi de güreş şubemiz. Bunları oluşturmak kolay değil. Tabii bu branşlara da gençlerimizi çağırıp teşvik etmek zorundayız. Bunun için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma içinde dayanışma halinde olup tüm okullarımızda bir tarama yapıp spor yapmak isteyen minik yüreklerimize kol kanat açmak niyetindeyiz. Koordineli çalışıp ilçemizden birbirinden değerli sporcular çıkarabiliriz. Böylelikle ilçemizin sportif geleceği de garantiye alınmış olur” dedi.


Mutabakat sağlandı
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un yaptığı konuşmayı beğenen İlçe Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte konunun daha detaylı bir şekilde hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti. İkram Kayapınar ise açıklamasında; “İlçenin önemli bir kesimine spor yaptıran bir kulübün böyle bir düşüncesini görmezlikten gelemeyiz. Tüm okullarda sportif bir tarama yapmak gereklidir. Biz de Milli Eğitim olarak yapmamız gerekenleri yaparız” diye konuştu.


0IMG_0768Fes Cafe&Restaurant'a tam not
İlçe protokolü ile birlikte Silivrispor idari binasında yapımı yeni tamamlanan FES Cafe&Restaurant’da yenilen yemekte misafirlerini ağırlayan Başkan İhsan Atun işletme sahibi Murat Çiçek ve Nedim Yıldız’a teşekkür etmeyi de unutmadı. Silivri Kaymakamı Salih Keser ise yemeğin ardından işletmenin mutfağına girerek aşçıbaşı Kadir Katırcı ile birlikte işletme sahipleri Murat Çiçek ve Nedim Yıldız’a sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery columns="6" link="file" ids="90925,90926,90927,90928,90929,90923"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...