Perşembe, Kasım 07, 2013

Silivrispor güreş şubesini açtı

Birbiri ardına alınan başarıların ardından birçok branşta ilçeye hizmet eden Silivrispor, voleybol, futbol, folklor ve tenisin haricinde güreş şubesini resmen açtığını basın yolu ile duyurdu.


 Dün gerçekleştirilen bir basın toplantısı ile ilçenin milli güreşçisi  İsmet Karabulut’un eğitimciliğini üstlendiği güreş şubesi resmen açılmış oldu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da resmen katıldığı basın toplantısında milli güreşçi İsmet Karabulut’un resmen Silivrispor’un güreş şubesinin eğitimcisi olduğunu açıkladı.


Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Silivrispor ilçemizin lokomotif kulübüdür. Birçok branşta ilçemizin gençlerine spor yaptırmaktayız. Bizim kulüp olarak önceliğimiz futbol olarak görünse de bünyemizde 250’yi aşkın kızlarımıza voleybol branşında ülke başarılarını tattırmaktayız. Silivri’mizin ismi futbolda, voleybolda, folklorda ve son olarak da tenis ile başarı ile anılmaktadır. Şimdi ise güreş şubemizi açarak tüm branşlardaki sporcu sayımız 750 üzerinde ve şimdiki hedefimiz bu sayısı 1000’e çıkarmaktır. Güreş şubemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi. 


 


 


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...