Perşembe, Kasım 14, 2013

Silivri, Ümraniye karşısında kayıplarda

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Silivrispor ve Ümraniyespor arasındaki mücadelede ev sahibi Ümraniye üç puanı attığı iki golle almasını bildi.


 


Hafta içi oynanan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Ümraniyespor’la karşı karşıya gelen Silivrispor üç puanı rakibine hediye etti. Karşılaşmaya Ümraniyespor hızlı başlarken maç boyunca oldukça sertlikler yaşandı. Silivrispor taraftarı maça oldukça ilgi gösterdi, karşılaşmaya otobüsle giden taraftarlar takımlarını bu zorlu deplasmanda da yalnız bırakmadı.


Maça Ümraniyespor hızlı başladı, 3. dakikada Ümraniyespor’dan Özer Silivrispor kalecisi Rasim ile karşı karşıya kaldı, Rasim son onda topu kornere çeldi.


4. dakikada Abdullah aldığı ara pasla, Kaleci Rasim ile karşı karşıya kaldı, Rasim iyi güzel bir refleksle mutlak golü önledi.
6. dakikada Polat, Kaleci Rasim’le karşı karşıya kaldı, Rasim güzel bir refleksle golü önledi.
20. dakikada Ümraniyespor defansı topu elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Taner topla kaleciyi ayrı köşelere yolladı: 1-0.
30. dakikada Silivrispor’da Muhammet kendi ceza alanında Ümraniyesporlu Samet’i düşürdü hakem penaltı noktasını gösterdi.  Silivrispor’da Muhammet pozisyonun ardından Sarı kart gördü. Ümraniyespor 30. dakikada kazandığı penaltıyı Kaptan Samet gole çevirdi: 1-1


Atılan beraberlik golünden sonra Ümraniye oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Silivrispor bu dakikalarda biraz daha baskılı gözüktü. İlkyarının son dakikalarında Silivrispor İsmail ve Mustafa’yla gol pozisyonlarına girdi. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle tamamlandı.


Silivrispor ikinci yarıya Vahit – Muharrem değişikliğiyle başladı. Santra atışından sonra Ümraniyespor takım kaptanı Samet 25 metreden aşırtmalı bir vuruş yaptı, kalenin uzağında olan kaleci Rasim topa yetişemeyince Silivrispor 2-1 yenik duruma düştü.
Maçın sertleştiği anlarda Ümraniyesporlu oyuncu Akın, Silivrispor’da ikinci yarıda oyuna giren Vahit’i sert bir şekilde yere düşürünce ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikalarda Silivrispor oyunu rakip kaleye yıktı. Geliştirdiği sağlı sollu ataklarla Ümraniyespor kalesinde gol aradı.


58. dakikada Ümraniyespor’dan Abdullah çıktı yerine Bulut girdi. Silivrispor’da da 65. dakikada Cemal çıktı yerine Hakan girdi.
66. dakikada Silivrispor’dan Taner ile Serkan sarı kart gördü.
69. dakikada Silivrispor’dan Mustafa uzaktan mükemmel vurdu top direği yalayarak dışarı çıktı.


Ümraniyesporda Tuğrul çıktı Alihan girdi. Karşılaşmanın sonuna 7 dakika uzatma ekleyen hakem gösterdiği kötü yönetilmede tepki topladı. Son dakikalarda rakip kaleye iyice yüklenen Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.


 


STAT:  Ümraniye Şehir Satdı
HAKEMLER: Adnan Güngördü, Süleyman Yavaşoğlu, Habib Tiryaki / Müjdat Duman
ÜMRANİYESPOR:  Selçuk, Ömer, Macait, Tarık, Akın, Polat, Abdullah, Samet, Özer, Tuğrul, Samet Ataketin
SİLİVRİSPOR: Rasim, Fuat, Cemal, Yunus, Mustafa, Serkan, İsmail, Güray, Taner, Erkan, Muarrem

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" ids="92316,92317,92318,92319,92320,92321,92322,92323,92315"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...