Pazar, Kasım 17, 2013

Şile Yıldızspor'a tek devre yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta geçen hafta evinde Ramispor’a beklenmedik şekilde üç puan veren Şile Yıldızspor, hırsını Albayrakspor’dan çıkardı: 3-1



Şile Stadı’ndaki karşılaşmaya çok hızlı başlayan Şile Yıldızspor rakip takım kalesini ilk dakikadan itibaren abluka altına aldı. Maçın 10. dakikasında bir duran top organizasyonunda ileriye çıkan stoper Cihan’ın harika aşırtma vuruşunda top çatal diye tabir edilen yerden filelerle buluşarak Şile Yıldızspor adına ilk gol vuruşu oldu: 1-0


Bu dakikadan sonrada üstün bir oyun ortaya koyan Yeşil-Siyahlılar’da Ragıp'a yapılan faulde ceza sahası dışından yaklaşık 25 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta, Can çok sert vurdu. Köşeye giden topu kaleci çeldi, dönen topu çok iyi takip eden diğer stoper Ömer takımı adına ikinci golü Albayrak filelerine gönderdiğinde dakikalar 20’yi gösteriyordu.


Bu dakikadan sonra Albayraksporlu oyuncular agresif hareketler yaparak Şile Yıldızspor ve hakem üzerinde etki kurmaya çalıştı ama buna ‘dur’ diyen, takımının üçüncü golünü atan kaptan Ragıp oldu. İlk yarı Albayrak filelerine gönderilen üç gol ile sona erdi.
İkinci yarıda da oyunda müthiş konsantre olmuş Şile Yıldızspor takımı vardı. Albayrak takımı oyunu kontrol etmeye çalışsa da sahada her yere pres yapan bir Şile Yıldızspor vardı. Kazanılan birçok pozisyonda Şile Yıldızspor oyuncuları biraz cömert davranmasa fark daha da açılabilirdi. Maçın 80. Dakikasında, o dakikaya kadar pozisyon bulmakta zorlanan Albayrak takımı bir serbest vuruşta bir gol bularak skoru 3-1’e getirdi.


Bu dakikadan sonra özellikle Şile Yıldızspor birçok pozisyon buldu fakat bunları gole çeviremedi ve karşılaşma 3-1 Şile Yıldızspor’un üstünlüğü ile son buldu. Şile ekibi puanını 27'ye çıkararak rakibinin üstünde yer aldı.


HABER-FOTOĞRAF: UMUT İZZET AYDIN


[gallery link="file" columns="4" ids="92891,92892,92893,92894"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.