Cumartesi, Kasım 09, 2013

'Aynı şeyi erkekler yapsaydı...'

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Konak Belediyespor ilgi bekliyor. Teknik Direktör Hüseyin Tavur "İş kadınları bile ilgi göstermiyor" dedi.


 Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde pazar günü Avusturya’nın Neulengbach takımını konuk edecek Konak Belediyespor’un teknik direktörü Hüseyin Tavur, çok büyük bir başarı elde etmelerine karşın ilgi göremediklerini belirterek, “Böyle bir başarıyı erkek takımları elde etse, yere-göğe sığdırılmaz, dünyanın parası akardı. Artık Neulengbach maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde bir Türk takımı olarak birçok ilke imza attıklarını, ikinci turda da ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tavur, “Sadece TFF’nin değil İzmirli iş kadınlarının ve sivil toplum temsilcilerinin ilgisizliğine de üzülüyoruz” diye konuştu.


Konak Belediyespor-Neulengbach maçı yarın saat 13.00’te DYO Alsancak Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma için şu ana dek herhangi bir televizyon kanalı canlı yayın yapacağına dair bilgilendirme yapmadı. Bir önceki turda da TRT, İzmir’de Polonya temsilcisi Unia Raciborz’la oynanacak maçı naklen vereceğini duyurmuş ancak bu gerçekleşmemişti.


Buraya nasıl geldi?


Eleme Grubu
Konak-NSA Sofya (Bul) 2-0
Konak-SFK 2000 (Bos) 2-1
Konak-Cardiff (Gal) 1-0


1. tur
Konak-Raciborz (Pol) 2-1, 0-0


KAYNAK : Radikal

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...