Salı, Kasım 05, 2013

Şehzade, 'Yarışta ben de varım' dedi

İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'taki kritik maçta Şehzadebaşıspor, Merkezefendispor'u 4-1 yenerek son 5 maçında 4. galibiyetini aldı ve ilk iki iddiasını sürdürdü. 



Merkezefendispor'unsa 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.


Çok sayıda taraftarın da izlediği maçın seyir zevki de yüksekti. Maça Şehzadebaşı çok hızlı başladı. Güngören ekibi mükemmel paslarla daha maçın başında rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. 15. dakikada Emre Avcı'nın araya attığı topta Uğur Maral kaleciyle karşı karşıya pozisyonda gole çevirdi: 1-0


Golden sonra Şehzadebaşı pas trafiğine bağlı futbolunu sürdürdü ancak Merkezefendispor 20. dakikada eşitliği sağladı. Ev sahibi takım buna 25'te Uğur'la yanıt verdi ve ilk yarı Mavi-Beyazlılar'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarı henüz daha yeni başlamıştı ki 46. dakikada ceza sahasında Uğur'un düşürülmesiyle penatı kazanan Şehzadebaşı kaptan Emre Karakurt'un başarılı atışıyla durumu 3-1 yaptı.


Maçtan kopmayan Merkezefendispor orta sahada üstünlüğü biraz ele almaya çalışsa da Şehzadebaşı'nda Yusuf'un mükemmel mücadelesi ve yaptığı mücadele gözlerden kaçmadı. Böylece Şehzadebaşı oyuna yeniden ortak oldu.


85'te Sezer iki kişiyi geçip topu Emre Bağrıaçık'a çıkardı, bu futbolcu da kaleciyi geçip topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 4-1.


Bu skorla Şehzadebaşı puanını 15 çıkararak 3. sıraya yükseldi. Merkezefendi ise 12 puanda kalarak 5.sırada oldu.


Kaynak: Güngören Futbol Haberleri

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...