Pazar, Kasım 17, 2013

Osmaniye kızları Sümerspor'u yendi

Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi'nde Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi, sahasında Hatay Sümerspor'u 7-0 yendi.Korkut Ata Üniversitesi Stadı'ndaki maçta ev sahibi ekip, 6'ncı dakikada Meryem'in kendi kalesine, 16'ncı ve 46'ncı dakikada Gizem, 27'nci dakikada Eylem, 42 ve 67'nci dakikada Süreyya ve 66'ncı dakikada Dilan'ın attığı gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı.


 Hatay Sümerspor'dan Zeynep ise karşılaşmanın 82'nci dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


 Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Veysel Karaca, maçtan sonrası yaptığı açıklamada, sahalarında ilk galibiyeti alan sporcularını kutladığını söyledi.


 Mücadele ettikleri 5'inci grupta güçlü rakiplerinin olduğunu ifade eden Karaca, şunları kaydetti:


"Ligin en yeni takımı olmamıza rağmen sporcularım güzel futbol oynamaya ve beraberinde de galibiyetler almaya başladı. Sahamızda ilk maçımızı kaybetmiştik fakat geçen hafta deplasmanda Adana ve bu hafta da yine kendi sahamızda aldığımız bu farklı galibiyetlerle moral bulduk. Grubumuzda yıllardır bu ligde mücadele eden güçlü rakiplerimiz var. Takımımızın zamanla, çalıştıkça daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kendi sahamızdaki aldığımız bu ilk galibiyetimizi taraftarlarımıza hediye ediyoruz."


Karşılaşmayı izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise kadın futbol takımı sporcularını kutladı.


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...