Pazar, Kasım 10, 2013

Nusaybin Doğubayazıt'a acımadı

TFF Kadınlar 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Nusaybin Gençlik ligin ikinci haftasında, sahasında Ağrı Doğubeyazıtspor'u 6-1 ile geçti.Nusaybin Şehir Stadyumu'nda oynanan maç, Nusaybin Gençlik'in vuruşuyla başladı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakibine üstülüğünü kabul ettiren Nusaybin Gençlik oyunu rakip yara alanına yıktı. Bir pozisyonda yan hakeme itiraz eden Doğubeyazıt Teknik Direktörü Rıza Sorak, maçın orta hakemi Cüneyt Şencan tarafından tribüne gönderildi. Nusaybin Gençlik Hilal, Derya, Gülsüm ve Pınar'ın (3) attığı gollerle sahadan 6 - 1 ayrıldı. Doğubeyazıt'ın tek golünü ise Makul attı.


Nusaybin Gençlik kulüp yöneticisi Nurcan Akdeniz, aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını kutlarken, Teknik Direktör Halil Demirtaş ise lige iyi başladıklarını 3 puanı güzel bir skorla aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Demirtaş takımına güvendiğini söylerken ligde gidebilecekleri yere kadar gideceklerini vurguladı.


Üçüncü haftada Nusaybine yine evinde Siirt Hasbey ile karşılaşacak. Bayazıtspor'un rakibi ise Doğubayazıt'ta Muş Yağmurspor olacak.


Nusyabinim. com / Arif Altunkaynak 'dan düzenleyen Erdem G


[gallery ids="91382,91381,91383"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...