Perşembe, Kasım 07, 2013

Nişantaşı’ndan görkemli gece

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Nişantaşı, amatör futbol camiası ve Kırmızı-Lacivertli renklere gönül verenlerin katılımıyla görkemli bir dayanışma gecesi düzenledi.


Uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele eden, geniş camiasıyla başarıdan başarıya koşan Nişantaşı FK, amatöre düştükten sonra yalnız kalmış, camia birbirinden uzaklaşmış, yönetim adeta tek başına kalmıştı. Dinamik ve genç yönetim kurulunun önderliğinde canlanan Nişantaşı sportif anlamda büyük atılım yaparken, bu, camianın da yeniden kulübün çevresinde toplanmasına vesile oldu. Nişantaşı Yönetim Kurulu da bir dayanışma gecesi düzenleyerek kulübün sevenlerini yeniden bir araya getirdi.   


Şişli Öğretmenevi’ndeki geceye katılım büyüktü… Nişantaşı Spor Kulübü Yönetimi Barış Oğuzcan, Erdal Çınar, Yasin Dağdeviren, Murat Düzgün, Zekeriya Eres, Fatih Kopmazkaya, Nusret Günoğlu ve futbol takımı tam kadro gecede yer aldı. Kırmızı-Lacivertli Kulübün yöneticileri tüm konuklarını kapıda karşıladı ve yakından ilgilendi. Nişantaşı’na uzun yıllar hizmet eden futbolcu ve teknik adamların yanında İstanbul amatör camiasının önde gelen simaları da gecedeydi. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Karaman, Feriköyspor Kulübü As Başkanı Gürsel Yılmaz, Mecidiyeköyspor Kulübü Başkanı Bülent Zent, Ayazağa Esenspor Kulübü Başkanı Ali Kargidanoğlu, İstanbul Tokatspor Kulübü Başkanı Gültekin Yılmaz, İstanbul PTT Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Veysel Geçer ve spor yazarı Osman Tanburacı da Nişantaşı camiasını yalnız bırakmadı.


Tanburacı geceye renk kattı
Spor yazarı Osman Tanburacı, gecede söylenen şarkılara eşlik ederken bir ara sahneye çıkıp dans etmeyi de ihmal etmedi.


Geçmişten bugüne…
Gerçekleştirilen gecede ilk olarak hazırlanan slayt konuklara izlendi. Perdede ekrana gelen slaytta geçmişte bugüne kadar Nişantaşı’nın şanlı mazisinin yer aldığı fotoğraflar ekrana geldi.


Gecenin açılış konuşmasını Eres yaptı
Şişli Öğretmenevinde gerçekleştirilen gecede açılış konuşmasını yöneticilerden Zekeriya Eres yaptı ve tüm konuklara bu geceye katılım gösterdikleri için teşekkürlerini iletti.


Gecenin en dikkat çekici konuğu şüphesiz Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’dü. Şişli ilçesinin en başarılı kulüplerinden biri olan Nişantaşı’na desteğini hiçbir zaman kesmeyeceğini belirten Sarıgül, Kırmızı-Lacivertli takımı yeniden profesyonel ligde görmek istediğini dile getirdi.


Sahalar sizlerin emrindedir
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ayazağa’da ve Esentepe’de bulunan sahaları kullanıma hazır hale getirdiklerini ve burada tüm kulüplerimizin ücretsiz olarak antrenmanlarını ve maçlarını yapacaklarını dile getirdi.


 


Pastalar kesildi, plaket verildi
Gecenin sonunda Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e Teknik Direktör Mehmet Kaplan üzerinde Mustafa Sarıgüle yazan 24 numaralı formayı hediye attı. Ayrıca kulübün logosunun da üzerinde bulunan pasta tüm yöneticilerle birlikte kesildi. Gecenin sonlarında futbolcular ve geçmişten bugüne kadar kulüpte emeği geçenlerin yer aldığı fotoğraf kareleri basın mensuplarına poz olarak verildi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT / EFKAN BUCAK


[gallery link="file" ids="90895,90896,90897,90898,90899,90900,90901,90902,90903,90904,90905,90906,90907,90908,90909,90910,90911,90912,90913,90914,90983"]


 

1 yorum:

Ulus dedi ki...

99.Doğum günün kutlu olsun Nişantaşım..İstanbul amatör liglerinin 50-60 yıllık tarihi sensiz yazılamaz..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...