Pazartesi, Kasım 11, 2013

Maltepe derbisi Gülsuyuspor'un

İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grup'ta Maltepe derbisinde Gülsuyuspor, Başıbüyükspor'u 4-2 mağlup etmeyi başardı. Dostça başlayan mücadele dostça sona erdi.


Gülsuyuspor'un gollerini Bora(3) ve kaptan Mustafa Yasin kaydetti. Başıbüyükspor'un gollerini ise Mehmet Kaya ile Mehmet Narlı attı. 2.yarıda sakat sakat oynayan başıbüyükspor kalecisi değişti yerine genç kaleci oyuna girdi. Tecrübesiz kalecinin yediği 3 gol ile başıbüyükspor sahadan 4-2 yenik ayrıldı. Maçı izlemeye gelenler güzel bir havada iyi bir maç izlediler. Her 2 takım futbolcuları da iyi niyetle futbol oynamaya çalıştılar, kısacası kendilerine yakışır şekilde oynadılar.


Gülsuyuspor kulübü başkanı Behram Kaçar, dost ve kardeş kulüp başıbüyükspor ile oynadıkları maçı kazandıklarını 2 takımın da izleyenlere centilmenlik örnekleri gösterdiğini söyledi.


Başıbüyükspor kulübü başkanı Adem Karataş, genç ve deneyimsiz oyuncu grubu ile sahada mücadele ettiklerini,genç kalecinin hataları ile maçı kaybettiklerini ama mücadeleden memnun olduğunu söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY


[gallery link="file" ids="91634,91635,91636,91637,91638"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...