Pazartesi, Kasım 11, 2013

Leventspor gol oldu yağdı!

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta ilk devrenin son maçında Leventspor, sahasında ağırladığı Kemerburgazspor karşısında adeta gol oldu yağdı. Ligde oynadığı 12 maçtan 9 galibiyet 3 de beraberlikle ayrılan kırmızı siyahlılar, Kemerburgazspor'u da 9-0 mağlup etti.


Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 9.dakikasında orta alandan Tugay ayağının dışıyle nefis bir pas attı. Can rakibinden sıyrıldı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Can'ın şutunu Metin ayaklarıyla çeldi. DÖnen topta Erdem'in şutunu da kaleci Metin tokatlamayı başardı ve savunma araya girerek topu taça attı. 13.dakikada Salih'in sol kanattan ortasında Erdem topu kontrol etti ve bir kez daha Salih'e aktardı. Salih'in ortasında savunmanın ters kafa vuruşu üst direğe çarparak oyun alanına döndü. 15.dakikada orta alandan Kemerburgazspor'da Engin topu rakip alana sürdü ve ceza sahası üzerinden sert bir şut attı. Serkan aynı güzellikle köşeye uzanarak topu kornere çeldi. 18.dakikada Salih sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı. Savunmadan ileriye çıkan Turgay kafa ile topu indirdi. Arka direkte düzgün bir kafa vuruşu yapan Can takımının ilk golünü kaydetti.1-0 42.dakikada sağ kanattan Muhammet'in ortasında Kemerburgazspor savunmasında Furkan topu elle kesince maçın Hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hasan topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek farkı 2'ye yükseltti.
45.dakikada Erdem sol kanattan hızla atağa kalkan Tugay'ın önüne topu gönderdi. Tugay'ın yerden ortasında Can topa dokunamadı. Kaleci yerde iken Erdem'in şutu üstten auta gitti. İlk yarıyı Leventspor iki farklı üstünlük ile kapattı.


Erdem'den harika gol
İkinci yarıda 56.dakikada sol kanattan Tugay uzun ve ters top attı. Erdem ceza sahası sağ çaprazdan müthiş bir şut attı. Top direğin içine çarptı ve ağlarla buluştu. 62.dakikada orta alandan Ömer kendi becerileri ile topu süratle rakip alana taşıdı. Kendine boş alan yaratan Ömer kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.4-0 64.dakikada sağ kanattan Erdem'in etkili ortasında Can uçarak topu kafa ile filelere bıraktı.5-0 72.dakikada Hasan sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı. Turgay'dan seken topu Can ayak içiyle topa vurarak skoru 6-0'a getirdi. 80.dakikada Can'ın rakibinin üzerinden topu nefis bir pasla kaldırarak Mesut'la buluşturdu. Mesut'ta kalecinin üzerinden aşırtma yaparak topu 7.kez Kemerburgazspor ağlarına gönderdi.


Can'dan müthiş goller
82.dakikada Hasan'ın sol kanattan güzel ortasında Can şık bir kafa vuruşu ile kendisinin 4.takımının 8.golünü kaydetti. 84.dakikada ceza sahası üzerinde Muhammet'in pasında Salih dönerek şutunu attı ve maçın skorunu ilan etti.9-0 Maçta başka gol olmadı ve Leventspor maçı rahat kazanarak puanını 30'a yükseltti ve 29 gol averajı ile liderliğini sürdürdü.


STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Abdulkadir Düzgün, Mahmut Öztürk, Hamza Sarpkaya
LEVENTSPOR: Serkan(Dk.75 Ercan), Ömer(Dk.83 Emirhan), Salih, Mustafa, Turgay, Tugay, Erdem(Dk.75 Yusuf), Hasan, Can, Mesut, Muhammet
KEMERBURGAZSPOR: Metin, Ali, Özgür, Furkan, Mehmet(Dk.46 Cem), Nusret(Dk.50 Fatih), Murat, Adem, Engin, Sinan(Dk.75 Hakan), Emrah
GOLLER: Dk.18,64,72 ve 82 Can, Dk.42 penaltıdan Hasan, Dk.56 Erdem, Dk.62 Ömer, Dk.80 Mesut, Dk.84 Salih
SARI KARTLAR: Dk.28 Tugay, / Dk.42 Furkan


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com



[gallery link="file" ids="91431,91432,91437,91440,91443,91444,91445,91446,91447,91448,91449,91450,91451,91452"]

3 yorum:

burak yiğit dedi ki...

sezon başı daha ıyıydı kemerde hersey. çok topçunun ahını aldı sezon başından bu yana kemerburgaz ve gıttıkçe kotulesıyor her hafta 9 0 super amatorde gorulen skorlardan degıl uzucu ama ıste ne yasatırsan onu yasarsın demişler fılmin sonu sımdıden goruluyor

amıgo levent dedi ki...

kemer takımı 1 amator ortalarda yer alcak takım cok kotuler .. kalecilerii 9 gol yedı ama cok iyiydiii genede takım cok kotuu ... kaptanlarıda iyiydiii..

forza levent dedi ki...

Kemer takımının defans hattı çok kötüydü orta sahada bı kaptanları vardı bir sağbekde oynayan 7 numara birde 9 numarayı gördüm kaleciyide unutmamalı ama bu 4 futbolcu dısında dıgerlerı kotu.bu 4 futbolcuyu levente koy leventdede oynayacak kapasıtedeler.
Allah yardımcıları olsun sonları kötü...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...