Perşembe, Kasım 21, 2013

Kurtköyspor, Kavacıkspor’a tepkili

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Kurtköyspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Kavacıkspor maçında yaşananlardan dolayı bir açıklama yayınladı.



Kurtköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi.


 


Küfürlere maruz kaldık
Kurtköy Spor Kulübü olarak 17.11. 2013 Pazar günü saat 14’da Kavacık Toprak Sahasında yapmış olduğumuz Kavacıkspor-Kurtköyspor 1.Amatör Küme 16.grup müsabakası esnasında tribünlerde ve stadın inşaat alanı tarafındaki tel örgülerin bulunduğu karşı tarafında aleni olarak içki içen taraftarların bulunduğu ve bu taraftarların ağzı alınmayacak küfürlerine muhatap olduğumuzu ve bu çirkin duruma karşı ev sahibi takım tarafından hiçbir güvenliğin ve önlemin alınmadığını bilgilerinize sunuyoruz.


 


Kavacıksporlular ilgisiz kaldılar


Kavacıkspor yetkililerinin gözleri önünde yapılan bu çirkin hareketlere karşı misafir takım olarak her türlü güvenliğimizden sorumlu olduğunu düşündüğümüz Kavacıkspor yetkililerinin ilgisiz tavırları camiamızı derinden üzmüştür. Ayrıca aynı kişiler tarafından maç sonrasında kulüp yöneticilerimiz, teknik sorumlumuz ve sporcularımıza yönelik küfürlü saldırı ve tehditlerine bulunulmuştur. Teknik sorumlumuz Mehmet Ali Aydın’ın yüzüne karşıda küfür edilmiş ve fiili saldırıda ve tehditlerde bulunulmuştur. Stattan ayrılırken ise otobüsümüz bu kişiler tarafından tekmelenip yumruklanmıştır.


 


Saha Komiseri görevi eksik yaptı
Kulübümüz yine aynı müsabakanın Saha Komiseri Mustafa Uyar'ın futbol sahalarında daha önce hiç rastlamadığımız ve şaşkınlık verici tavırlarıyla karşılaşmıştır. Oyuncu değişikliği için saha kenarında bekleyen oyuncumuz teknik ekibimizin tüm uyarılarına rağmen saha içerisinde telefon görüşmesi yaparak yaklaşık 4-5 dakika boyunca saha kenarında bekletmek gibi akıl almaz bir tavır sergilemiştir. Müsabakanın uzatma dakikaları oynanırken ise hakemin yedek topun saha içerisine alınması isteğine karşı sırtını sahaya dönmüş ve isteğe itibar etmemiş ve topu vermemiştir.


 


Futbolcumuz haksız yere rapor edildi
Bu tavırlarına karşı maç sonrası sadece sitemde bulunan futbolcularımızı ahlaksızlıkla suçlamış ve futbolcumuz Aydın Ateş'i haksız ithamlarla rapor ettireceğini belirtmiştir. Kulüp yetkililerimizin bu akıl almaz tavırlarına karşı gösterdiği tepkiyi gereğinden fazla abartarak maç içerisinde ve sonunda hakem heyetine hiçbir olumsuz tavırda bulunulmamasına ve teşekkür edilmesine rağmen maç sonrası hakemlere de baskı yapmak koşuluyla futbolcumuz Aydın Ateş'in rapor edilmesine neden olmuştur.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

9 yorum:

Bedri Güntay dedi ki...

Ben kavacıkspor kaptanı Bedi güntay kurtköysporla hafta sonu oynadığımız maç centilmenlik içinde geçmiştir, en ufak bir taşkınlık ve küfürlü tezahürat olmamıştır,maçtan sonra bizim dahi tanımadıgımız alkollu bir kişi sadece 1 kişi hem bize hem kurtköye bağırmıştır ,bu tür olayları lutfen mağlubiyetin vermiş olduğu üzüntüyle yapmayalım kavacıkspor 90 dak mucadelesini vermiş ve 3 puanı alan taraf olmuştur.Hakem ve gözlemci raporlarındada gerekenler yazıyodur diye düşünüyorum. Teşekkürler

ww dedi ki...

kaptansan sahada oyna topunu burda ne işin var sen basın sözcüsü müsün.

murat dedi ki...

Kaptan;
Açıklamanın hiçbir yerinde kavacık spor futbolcusu veya teknik ekibiyle ilgili tek bir kelime yok. Dikkatli okumani tavsiye ederim.
Sen yorumunla "bir kişinin" kavaciksporu kucuk dusurdugunu ispat etmissin.
Ayrıca bu bir kişi 90 dakika boyunca orda alenen icki içti. Maç sonrası herkesin arasinda kufurler edip tehditler savurdu. Kulup otobusune saldirdi. Herşeyimizi önce Allaha sonra ev sahibi kulübe emanet etmisken yasadiklarimiz çok çirkindi.
Sizin emeginiz ve mücadelenize hiç sözümüz yok.
Tepki maç esnasinda ve maç sonrası saha dışında yaşanan ilgisizliğe, eminim sende herhangi bir mactan sonra yüzüne kufur edilse otobüsün yumruklansa vs vs tepki gosterirsin.

adsiz dedi ki...

Degerli kurtkoyluler saha disi olaylrna biz kavaciklilar bile mudehale edemez olduk bu kisilerin sahamiz ve rakiplere kiskirtan baska insanlar var bizlerde istemezdik bunlar yasansn ayrca birtek alkol alip neyaptgni bilmeyen birisinn yapms olduklarini lutfen koskoca kavacik spora mal etmeyin biz saha icinde yuregimiz ve iyi niyetimizle topumuzu oynayip 3puani hak ettik ilk yenilen takim siz deglsiniz bizde icerenkoyden namalupken 4yedik tebrik edip yolladk sizde ayni erdemliligi goremedik saha icerisinde edilmedik hakaret birakmadnz yok sahaniz 2.anatr takiminiz cok kotu alay edip durdunuz hepinizin burnu havada unutmayin oynadgnz yer 1.amator .

gazete dedi ki...

Macin basindan beri sahada olan bir kisi olarak sunu demek isterim hic bir sekilde kavaciksporlu gerek futbolcu gerek yonetici gerekse gercek taraftar olarak kurtkoy futbolcusu yoneticisine ne sozlu ne de fiili bir saldiri olmamistir bu arada saha komserine sitemini belirttigini idda ettiğiniz arkadaslar ki bunlaedan biri lirtkouun kalecisi kendisini israrla ikaz etmeme ragmen saha komserine mac sonunda etmedigi hakaret kalmamistir. Kendisini ozellikle kardesim diye hitap ederek aman saha komiseri sana ceza yazar ne olur yapma diye uyarmama ragmen bunlari yapmistir hatta soyunma odalarinda bana bunlari cek bu ......leri haber yap yapmasanda sende olesindir diyen arkadasi unutmamak lazim..

tehdit edildik diyorsunuz bu tamamen maglubiyetin vermis oldugu tepkidir asil tejdit eden kurtkoylu futbolcularin ta kendisidir..
siz kurtkoye gelin size orda neler yapacagiz kan kusacaksiniz cesediniz cikacak gibi tehditleri eden kurtkoylu futbolculardir.

emniyeti o karsilasmada goreve davet ediyoruz

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

Değerli kurtköyspor yönetici,sporcu ve taraftarına......17.11.2013 pazar günü oynadığımız futbol maçı ile ilgili olarak yaptığınız değerli eleştirileriniz için teşekkür ederim. ancak dozunun ağır ve haksız olduğunu düşünüyorum,şöyleki maç esnasında iki takım futbolcuları centilmence mücadele etmiş,sporun ve sporcunun şanına yakışır şekilde oynamışlardır. sizin görevli arkadaşla yadığınız sorunlarınızı kavacıkspor olarak biz kurgulamışız gibi aksettirmeniz çok haksız ve mesnetsizdir, oyuncularınızın maçtan sonraki aşırı tepkilerini ben, hocamız ulaş ATBAŞI ve kavacıksporun diğer bazı futbolcularının gayretleri ile engellemeye çalışmasak bugün daha çok sporcunuzun rapor edileceğini sizde biliyosunuzdur eminim.
kavacıksporlular ilgisiz kaldılar düşüncenize çok üzüldüğümü ve inkarcı olmanıza şaşırdğımı belirtmek isterim..tesislerimize ayak bastığınız anda sizi, hoşgeldiniz şampiyonlar diyerek bizzat karşıladığımı, soyunma odasına kadar nezaret ettiğimi,daha sonra tünel girişinde uzun süre yöneticinizle sohbet edip eksik ve ihtayaçlarınızı bizzat sormasam şüpheye düşerdim eminim ama bunları bizzat ben yaptım ve gelen her misafirimize bu şekilde davranıyoruz,sizi uğurladıktan sonra da saha komiserine haklı olduğunuzu söylediğimi ve sert bi şekilde tartıştığımıda bilmezi isterim... küfür olayına gelince arkadaşlar, o şahıs daha trübünlerin diğer tarafına indiğinde polisi aradığımızı ama polisin çok geç geldiğini bu yüzdende onlarlada tartıştığımızı o şahıs hakkında karakola ve ilçe emniyet müdürlüğüne dilekçe verdimizi bilmenizde ve aynı küfürlere bizimde maruz kaldığımızı bilmeniz içinizi ferahlatacaksa durum böyledir maalesef..... her şeye rağmen iki kulüp sporcularının saha içindeki mücadelesini kutluyor sizlere şampiyonluk uğraşınızda başarılar diliyorum...hoşçakalın değerli kurtköy camiası

misafir dedi ki...

kurtköy yöneticileri
kendi sahanızda oynanan u-17 maçında sonra kartal belediye spor oyuncularına saldırıp otobüslerini taşlamadınız mı onu nasıl yok sayıp kavacık spora laf atarsınız ilk önce kendinize bakın...

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

gazeteci adı ile yazan şahıs.....iki camia arasındaki iletişimden kendine vazife çıkarıp birilerini göreve davet etmek hakkını nerden bulduğunu merak ettim, üstelik bunu kavacıkspor yönetiminin olduğu yerde yapman son derece saygısızca ve şımarıkça.....değerli rakibimizin ve sporcularının yanlış tanıınmasına sebep olabilecek bu yazını kınıyor,kavacıkspor ve kurtköyspor camia ve yöneticilerinden özür dilemeni acilen bekliyorum.....gerekli bütün cevapları vermek ve isteklerde bulunmak kavacıkspor yönetim kurulunun işi ve yetkisidir. maçlara gelip tarafsızca seyretmek ve objektif olarak haber yapmakda senin işindir...lütfen herkes işini yapsın ve sapla samanı karıştırmasın

Murat dedi ki...

Sen bu yorumu hangi kimlikle yapiyorsun ?gazeteci olarak nick in var kavacikspor kurtkoyspor macinda oldugunu iddia ediyorsun ?Aslinda yaptigin yorumda kimliksiz oldugunu anliyorum.kavacikspor yoneticileri ve sporcularinin kurtkoyspora saldirdigini yada taciz ettigini hicbirzaman soylemedik. Biz statta icki icilmesini yadirgiyoruz, biz saha komserinin topu atmak yerine sirtini sahaya dönmesini yadirgiyoruz ve biz mac sonunda herkesin gozu onunde hocamiza karsi yapilan saldiriyi yadirgiyoruz.hepimiz performans sporu yapiyoruz.oyun u oynadik ve bitti.ama herkes alanini bilecek.at izi ** izine karismayacak .sen yaptigini iddia ettigin bu gazeteciligin uzerine bir kez daha dusun.

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...