Çarşamba, Kasım 20, 2013

Kurt: Yaşadıklarımız üzüntü vericiydi

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Sultangazi Esentepespor, PTT ile deplasmanda oynadıkları maçta yaşananlara tepkili. Yeşil-Beyazlılar kötü muameleye maruz kaldıklarını belirttiler.



Grupta lider durumda olan ve ilk yenilgisini 1-0'lık skorla PTT karşısında alan Sultangazi temsilcisinin teknik direktörü Özkan Kurt, "4-5 senedir bu kulüpte hem yöneticilik hem de antrenörlük yapıyorum. Sahamıza gelen takımlara ikramda kusur etmedik, misafirperver davrandık, aynısını karşı taraftan da bekliyoruz. Lakin Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda yaşananlar bizi çok üzdü. Rakibimiz 15. dakikada golü attıktan sonra kaptanları bizim kulübemize gelerek 'Siz de hoca mısınız?', 'Nasıl koyduk' dedi. İkinci yarıda da oyuna dahil olan 15 numaralı futbolcuları maç devam ederken gelip bana küfür etti. Saha komiseri de buna şahittir. Sonra da maç çığırından çıktı zaten ancak ben futbolcularıma sakin olmalarını söyledim ve maçı da çok şükür kırmızı kart görmeden tamamladık" dedi.


"Futbol bu değil"
Futbolcuların bu tavrına çok üzüldüklerini belirten Kurt, "Rakibimizin puana ihtiyacı olabilir, bizi yenebilirler bunlar hiç önemli değil ancak karşı karşıya kaldığımız muamele çok üzücü. Futbolcuların bu hareketine hocalarımız da göz yumuyor. Futbol bu değil. Eğer bu futbolsa biz bırakalım gidelim. Biz şimdiye kadar hep misafir takımlara iyi davrandık aynısını da bekliyoruz" diye konuştu.


"PTT camiası ile sıkıntımız yok"
Kurt, PTT camiasıyla bir sıkıntıları olmadığını, yalnızca söz konusu iki futbolcunun hareket ve sözlerine üzüldüklerini sözlerine ekledi.


PTT cephesinde açıklama
Konuyla ilgili ulaştığımız İstanbul PTT Gençlik Sportif Koordinatörü Veysel Geçer, mağdur bir taraf varsa bunun kendileri olduğuna işaret ederek, "Maç içinde rakip takımın teknik direktörü, bir futbolcumuzun fiziksel özellikleriyle dalga geçmiş, futbolcularımızın da buna serzenişi olmuş ancak bu tepki medeni sınırlar içinde olmuştur. Bunun dışında PTT Gençlik olarak rakibimize karşı herhangi bir olumsuz davranışta bulunmamız söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK
FOTOĞRAF: MELİH

6 yorum:

melih dedi ki...

karadenize beklerız

melih dedi ki...

uzatmalar hankkında penaltı hakkında ve maç oynanırken fotbulcuya tokat atarken satece favul verırken maç 15 gavga olurken nasılda 4 dk uzatma vermıs
bır kırmızı cıkamıs gözlemcı hakkında yan hakem ne demıs bunları konusmamıssınız uzuldum ya fırsat vermedınız yada hocamız soylemıs unutmus

volkan dedi ki...

ptt sporun o maçtaki 15 numarası bendim.. adım volkan uresin!!! şimdi konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. evet yanda duran ben hocayım die kendini adlandıran kişiye küfür ettiğim doğrudur.. fakat, bana kullandığı kelimeyi kim kullanırsa kullansın aynen ona da o cevabı veririm bu benim yöneticim takım arkadaşım başkanım dahi olsa!! ikinciside tek sorun şu!! siz bu maçı kaybettiniz ve nagmaglup unvanınız elinizden alındı buda size uzuntu verdi.. ilk maçta 1. golunuz elle atıldı ikinci golunuz penaltı değildi sonra hakem takdir haklarını sizden yana kullandı.. hangi ptt li yönetici veya futbolcu burda kalkıp sizin için yorum yaptı.. futbol bu arkadaşlar her turlu sonuç var.. siz sadece mağlubiyeti kabullenemiyorsunuz.. saygılarımla..

ali dedi ki...

sultan gazi esentepe kulübününde yedek kulübesinden tutun tirübününe kadar saygın kişilerden oluşur özellikle özkan hoca asla ağzından yanlış bir kelime çıkmaz olay bu durumu gelmişse bu yanlışı ptt kendi cephesinde araması lazım

Gökhan dedi ki...

Maçta abartılacak olay filan olmadı,sultangazi havalı bi şekilde geldi karşısında dirençli bi takım buluncada bu tip provakasyonlar yapılıyo.hakemede hiç laf demesinler ligin ilk yarısındaki maçı volkan arkadaşımız güzel özetlemiş.

taraftar dedi ki...

sayın özkan hoca ,maç sonrası PTT ikinci olamaz,ikinciyi biz (sultangazi esentepe) belirler ... ... tehdit ettiğini söylemeyi unutmuş. madem doğruluk dan bahsediyorsun bu söylediğini neden söylemiyorsun.bu ifadeyi kullanan hoca olabilirmi? ayrıca iyi futbolcu ... ... olabilir.yazdıklarıma maçın hakemleri,bir sonraki maçın hakemleri gözlemciler ve tff nin misafir görevlileri de şahit olmuştur.

İzettinspor Şallı ile şahlandı

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta İzzettinspor sahasında Beycilerspor'u 2-1 yenerek teknik direktör Ferudun Şanlı yönetimindeki çıkı...