Pazartesi, Kasım 18, 2013

Kıran kırana maçtan beraberlik çıktı

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubun önemli müsabakasında lider Çengelköy, 3. sıradaki şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Alemdağspor'a konuk oldu. Kıran kırana geçen mücadelede takımlar 1-1 kalarak puanları paylaştılar.


Karşılaşmayı TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İstanbul İl Başkan Vekili Ufuk Tatar ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Sait Çolak, Alemdağspor Başkanı Faruk Erenoğlu ile birlikte izlediler.



Karşılaşmaya iki takımda dengeli ve savunma güvenliğini ön plana çıkararak başladılar, ilk tehlikeli atağı ev sahibi ekip Ramazan ile buldu, soldan Ufuk'un ortasına iyi yükselip vuran Ramazan'ın şutu az farkla auta çıktı. Karşılıklı ataklarla geçilen dakikalarda maçın tansiyonu çok yüksekti. Kıran kırana süren mücadelede 20. dakikasında ikili mücadelede yerde kalan Çengelköyspor Futbolcusu Anıl Tütüncü sakatlanarak kenara alında, kendini iyi hissetmeyen futbolcu 20 dakika sonra gelen Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İlk yarının sonlarına doğru baskılarını arttıran Çekmeköy temsilcisi Alemdağ, Sedat ile net pozisyonu değerlendiremedi. Maçın 44.dakikasında Alemdağspor'lu Erkut gole giderken ceza sahası çizgisi üzerinde Serkan tarafından düşürülünce hakem tarafından serbest atış kararı verildi. Çengelköyspor defans oyuncusu Serkan bu hareketinden sonra hakem tarafından direk kırmızı kartla cezalandırıldı. Atışı kullanan Alemdağspor kaptanı Emir topu kaleci Oktay'ın uzanamayacağı köşeye yollayarak takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı Alemdağspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya Çengelköyspor hızlı başladı. Yakaladığı net pozisyonlardan Selçuk ve Serdar ile sonuç alamadı. 60.dakikada Çengelköyspor'lu Emrah bir pozisyonda yerde kalıp kolu kırılınca acilen hastaneye kaldırıldı. Lider Çengelköy baskılı oyununun sonucunda 70.dakikada aradığı beraberlik golünü buldu. Sağdan yapılan ortaya iyi yükselen Cihat kafa ile topu filelere yollayarak takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1. Kalan dakikalarda Alemdağspor'un gol çabalarına Çengelköy defansı izin vermeyince maç 1-1 sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


 


[gallery link="file" ids="93052,93053,93054,93055,93056,93057,93058,93059,93060,93061,93062,93063"]

1 yorum:

Çengelköylü dedi ki...

Futbolcularımıza geçmiş olsun diyorum. Ama Şunuda sölemek istiyorum amatör lig amçı olsada her stad ta bir ambulans olması gerekiyor. Bizim futbolcularımız sakatlanıyor hastanelik oluyorlar Ambulans 20 dakika sonra geliyor. Bence bu konuya el atmalı yetkililer. Şampiyon Çengelköyüm bu sene BAL'a çıkacak İnşallah...

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...