Perşembe, Kasım 14, 2013

Kartal Yunusspor evinde kayıp

İstanbul 1.Amatör lig 15.Grubun en önemli maçında zirve mücadelesi veren Kartal Yunusspor, Kartal Yunus Stadında zirve yarışından kopmak istemeyen Beykoz Çavuşbaşıspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi Beykoz temsilcisi Çavuşbaşıspor deplasmanda 2-0 kazanarak büyük avantaj sağladı.


Şampiyonluk yarışında yara almadan yoluna devam etmek isteyen iki takımın mücadelesi hızlı başladı. İki takımında mutlak galibiyet istemesi izleyenlere keyifli bir mücadele izletti. Soğuk ve Rüzgarlı bir havada başlayan maça, Rüzgarıda arkasına alıp etkili olan deplasman takımı Beykoz temsilcisi net pozisyonlar üretmeye başladı. Yakaladığı pozisyonlarda ev sahibi ekibin defansı ve kalecisi Berkan başarılıydı. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönüşen karşılaşmada ev sahibi Kartal Yunusspor yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamadı. Mücadelenin 30. dakikasında Beykoz temsilcisi serbest atış kazandı, topun başına geçen Barış'ın mükemmel şutunu kaleci Berkan çatala giderken çıkardı, dönen topa yetişen Tayfun topu filelere yollarken zorlanmadı 0-1. 32.dakikada Çavuşbaşıspor Barış'ın düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Sefa'nın vuruşunu Berkan başarılı bir şekilde kurtardı. İlk yarı deplasman takımının 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi ekip, beraberliği yakalama adına pozisyon üretmeye başladı. Yaptığı sağlı sollu ataklarla rakibinin üzerine giden Kartal temsilcisi Yunusspor başarılı olamadı. Kontra toplarla çıkıp pozisyon arayan Çavuşbaşıspor 68.dakikasında farkı ikiye çıkaran golü buldu. Ali Rıza sol kanattan kendi becerisi ile götürdüğü topta, ceza sahasına girmeden vuruşunda topu ağlarla buluşturunca takımı 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra biraz sinir harbine dönen mücadele başka gol olmayınca, zorlu deplasmanda rakibini 2-0 yenen Kırmızı Beyazlı Beykoz temsilcisi Çavuşbaşı puanını 17 yaparak 3. sıraya yükseldi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...