Pazartesi, Kasım 11, 2013

Kartal Belediyespor kötü gidişe dur dedi

İstannbul U15 Ligi 32. Grup takımılarından Kartal Belediyespor, Kartal Yunus Stadında grubun şampiyonluk adaylarından Sancaktepe Ziganaspor'u misafir etti. Evsahibi Kartal temsilcisi mücadeleyi 3-1 kazanarak son haftalardaki kötü gidişine dur dedi.
Denk güçlerin mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın 8. dakikasında ev sahibi ekip penaltı atışı kazandı topun başına geçen Sergen topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele alan deplasman takımı Sancaktepe Ziganaspor Cumali ve Koray ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sancaktepe temsilcisi yaptığı ataklardan sonuç alamayınca defansında verdiği açıklardan dolayı kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı. İst. Kartal Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendirip 60. dakikada Hüseyin, 62.dakikada Sergen ile durumu 3-0 yaptı. Yediği gollerle ve hakemin verdiği ters kararlar ile demoralize olan Zigana'lı futbolcular 65.dakikada Koray ile tek sayısını bulunca maçın skoruda ortaya çıkmış oldu 3-1.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="91799,91804,91800,91801,91803"]






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...