Cumartesi, Kasım 16, 2013

İstanbul Sinop ilk yarıda sonuca gitti

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup’ta İstanbul Sinopspor deplasmanda Bakırköyspor’u ilk yarıda Ömer’in attığı iki golle 2-0 yenerek üç puanı alan taraf oldu.


Ligin ilk yarısında Sefaköy Kartal sahasında golsüz berabere kalan İstanbul Sinopspor Bakırköyspor takımları ikinci yarının ilk maçında yani rövanşı için Florya Şenlikköy sahasında karşı karşıya geldiler.


Havanı soğuk olmasın rağmen bu önemli maçı Küçükçekmece Amatör spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Fenerbahçe’nin eski milli oyuncusu Nezihi Tosuncuk, Bakırköyspor kulüp Müdürü Faruk Kuzu, İstanbul Sinopspor kulüp Başkanı Ramazan Aşçı, yöneticiler ve az sayıda taraftar birlikte izlediler.


İlk ayrı İstanbul Sinopspor oynadı
13.Dakikada İstanbul Sinop spor da Hasan aldığı topla birlikte ceza alanı içine girdi girer girmez Bakırköy spor oyuncusu Hasan’a sert müdahalede bulundu ve karşılaşmanın orta Hakemi Seyfettin Önal penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ömer kaleci Burak'ın sağında topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçen golü attı.
23.Dakikada İstanbul Sinopsporlu Uygar ceza alanın dışından sert şutu kaleci Burak ayağı ile topa müdahalede bulundu dönen topu takip eden Ömer’in şutu skor 2-0 oldu.
26.Dakikada Uygarın ceza alanın dışından aşırma vuruşu top az farkla auta çıktı.
31.Dakikada İstanbul Sinop sporlu Zekeriya soldan aldığı topla rakip kaleye doğru yöneldi ceza alanın girmek üzereyken sert şutu kaleci Burak parmaklarının ucu ile son anda kornere çeldi.
33.Dakikada İstanbul Sinop sporlu Hasan ceza alanın dışından sert şutu kaleci Burak çok güzel bir refleksle golle izin vermedi.
44.Dakikada İstanbul Sinop sporlu Ömer takım arkadaşı Uygar'a pasını attı Uygarda aldığı topu hiç bekletmeden ceza alanı dışından sert şutu top az farkla auta çıktı.


İkinci yarı Bakırköy spor üstündü
47.Dakikada Bakırköy spor da Özgün ceza alanın dışından sert şutu kaleci Fatihin göğsünden top döndü dönen topu İstanbul Sinop sporlu oyuncular topu uzaklaştırdı.
49.Dakikada Bakırköy sporlu Ali kemal soldan topla birlikte ceza alanı girdi sert şutu kaleci fatih kornere çeldi.
54.Dakikada Bakırköy sporda günün başarılı isimi olan Özgün ceza alanı içinde kafa ile takım arkadaşı Ufuk'a topu çıkardı Ufukta topa gelişine vurdu ve az farkla auta çıktı.
57.Dakikada Bakırköy sporlu Mert önündeki iki Sinoplu oyuncuyu geçti sert şutu top yan direğe çarparak auta çıktı.
62.Dakikada Fatih serbest vuruştan gelen topu yumrukladı yumruklan top Bakırköy sporlu Erenin önüne düştü ve ceza alanı dışından sert şutu top az farkla auta çıktı.
65.Dakikada Bakırköy sporlu Özgün aldığı topla ceza alanı girdi şutu kaleci Fatih koltuğunun altından topu kaçırdı top tam ağlarla buluşacaktı ki İstanbul Sinop sporlun başarılı savunma oyuncusu Uğur topa çizgiden çıkartarak golle izin vermedi.
67.Dakikada Bakırköy sporda Mert ortasını ceza alanında içinde Özgün kafayı vurdu kaleci Fatih zamanında çıkarak golle izin vermedi.
75.Dakikada Bakırköy spor Ufukla serbest vuruş kullandı kullanılan savunmaya çarparak kornere çıktı.
76.Dakikada İstanbul Sinop spor kalecisi Fatih takım arkadaşı Ömer’e uzun bir top attı atılan topla hızla rakip kaleye doğru yöneldi ve ceza alanı içinde kaleci Burak’la karşı karşıya kaldı başarılı file bekçisi çok güzel bir refleksle uzandı ve golle izin vermedi.
80.Dakikada İstanbul Sinop spor da Hasan ceza alanın dışından sert şutu kaleci Burak zorda olsa topu kornere çeldi.
89.Dakikada Bakırköy sporlu Ali kemal ceza alanın dışından gelen top yarım vole vurdu top üst direğe çarparak auta çıktı.


İstanbul Sinop spor ligin ilk yarsında 0-0 kaldığı Bakırköy sporu deplasmanda Ömer’in attığı iki golle 2-0 mağlup ederek üç puanı alırken sıralamada Bakırköy spor ile de yer değişmiş oldu.


Stat: Şenliköy
Hakemler: Seyfettin Önal, Y.Uğur Özyılmaz, Mustafa Çil.
Bakırköyspor: Burak Özdin***Yıldıray**Cem**Serkan**Ufuk**Sergen**Özgün***Aşkın*(Mehmet*)Burak Avcı**(Mert**)Ali Kemal**Cihan**(Eren**)
İstanbul Sinopspor: Fatih***Okan**Özkan***Tolga***Uğur***Furkan**(Cevher**)Uygar***Hasan***Doğan**(Taygun*)Ömer***(H.İbrahim*)Zekeriya***
Goller: 13.Dk Ömer pen.23.Dk Ömer

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="92548,92549,92550,92551,92552,92553,92562,92561,92547,92554,92555,92556,92557,92558,92559,92560"]

2 yorum:

taraftar dedi ki...

tebrikler ist. sinop. ömer uygar ve hasan a canı gönülden teşekkürler

celal saydam dedi ki...

DELİ UĞUR SAHALARA GERİ DÖNMÜŞ AMATÖR KÜMENİN EN İYİ STOPERİ AYNI ZAMANDA EN KOMİK ADAMI. BAKIRKÖYE VERDİĞİN EMEKLERDEN DOLAYI BİR KEZ DAHA TESEKKÜRLER BİR GÜN YİNE BERABER OLMAK DİLEĞİYLE.....

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...