Salı, Kasım 19, 2013

İstanbul Kastamonuspor'dan yarım düzine!

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup maçında İstanbul Kastamonuspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor’u, Namık Sevik Stadı’nda konuk ettiği maçı 6-0 kazandı.



Karşılaşmaya İstanbul Kastamonuspor hızlı başladı. 19.Dakika’da Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kalecisi ve savunma oyuncusunun aynı anda topa müdahale etmek istemesiyle yapılan hatayı Kemal affetmedi ve boş kaleye topu göndererek İstanbul Kastamonuspor’u 1-0 öne geçirdi.


 


26.dakika’da Aydın sağ kanattan geliştirdiği atakta kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyondan sonuç alamadı. 34.Dakikada sağ kanattan Aydın’ın geliştirdiği atakta topla buluşan Kemal düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Bu golden sonra da Egemen ve Muhammet’le Kazım Karabekir Mevlanaspor kalesinde gol arayan İstanbul Kastamonuspor net fırsatlardan yararlanamadı ve maçın ilk yarısını 2-0 üstünlükle tamamladı.


 


Maçın ikinci yarısı İstanbul Kastamonuspor’un vuruşuyla başladı. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran İstanbul Kastamonuspor, sağ kanattan Muhammet’in ceza sahası içerisinde yapmış olduğu şık vuruşla 53. Dakikada 3-0 öne geçmeyi başardı.


 


Bu golden sonrada Kazım Karabekir Mevlanaspor kalesinde gol arayan İstanbul Kastamonuspor, orta sahadan Egemen’in derinlemesine pasını çok iyi değerlendiren Muhammet ceza sahası içerisinde Metehan’ı topla buluşturdu ve Metehan şık bir kafa vuruşuyla takımını 4-0’lık üstünlüğe taşımış oldu.


 


Ender gelişen Kazım Karabekir Mevlanaspor atağında ceza sahası içinde takım kaptanı Murat, Hamza’yla girdiği ikili mücadelede kendini yerde buldu ve maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen kaptan Murat’ın vuruşunu kaleci Ali Osman direğin dibinden topu çelerek Kazım Karabekir Mevlanaspor’a gol şansı vermedi.


 


74.Dakikada geliştirdiği atakta korner kazanan İstanbul Kastamonuspor, Muhammet’in yaptığı ortaya kafa vuran kaptan Egemen’le 5-0’lık skoru yakalamış oldu.


 


81. dakikada Muhammet’in yine sağ taraftan geliştirdiği atakta dışarıdan gelen Fırat’ı topla buluşturdu ve genç Fırat mükemmel bir vuruşla maçın skorunu belirleyen golü attı 6-0.


 


Farklı bir skorla Kazım Karabekir Mevlanaspor’u mağlup eden İstanbul Kastamonuspor’da yaptığı asistler ve attığı golle takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Muhammet sahanın yıldızıydı.


 


Ozan Karakiraz: Bizim için önemli bir galibiyet
Maçtan sonra bir açıklama yapan İstanbul Kastamonuspor Teknik Direktörü Ozan Karakiraz, “Kazım Karabekir Mevlana karşılaşması üst sıralardan kopmamız adına bizim için çok önemliydi. Bizim kazanmamız yanında rakiplerimizin puan kaybetmesi bizi daha da sevindirdi. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız her maç bizim için final niteliğinde ve tüm futbolcularımda bunun bilincinde olarak ellerinden gelenin en iyisini saha yansıtıyor. Bizim kulübümüz yöneticisiyle, hocasıyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla bir bütün olmuş ve başarıya odaklanmış bir kulüp buda bizleri ekstra motive ediyor. Karşılaşmanın Hakemleri Sinan Ertüngü, Uğur Özyılmaz, Sait Genç’e çok iyi bir karşılaşma yönettikleri için teşekkür ediyorum. Kazım Karabekir Mevlanaspor’a önümüzdeki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi


 


HABER: ERTUĞRUL AKDUMAN
KAYNAK :www.istanbulkastamonuspor.com


[gallery link="file" columns="4" ids="93577,93578,93579,93580,93581,93582,93583,93584,93585,93586,93587,93588,93589,93590,93591,93592,93593"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.