Pazar, Kasım 10, 2013

İbrahim Tuzcu'nun yeni kitabı çıktı

Yerel Futbol Düzce Sorumlusu İbrahim Tuzcu'nun 'Düzce'de Spor Tarihi' isimli yeni kitabı çıktı...



Düzce hakkında sayısız haber ve araştırmaya imza atan, 7 kitap çıkaran İbrahim Tuzcu Düzce ve Türk spor kamuoyuna hizmet amacıyla son kitabı olan 'Düzce'de Spor Tarihi' isimli eserini de çıkardı.


Tuzcu, “Şimdiye kadar 7 adet kitap yazdım. Düzce’yi çok seviyorum, iyi bir hizmet sunduğumu düşünüyorum. Düzce Damla, Yerel Futbol, Değişim Medya ve Düzce TV'de spor yorumcusu olarak görev yaptım. Akçakoca köyleri, Yeşil Akçakoca, Lazimarktan Ayazlıya, Akçakoca’da Spor, Düzce hakkında Her Şey, Düzce Şehitleri ve son olarak da Düzce’de Spor Tarihi kitaplarını hazırladım. Akçakoca’daki okullarda paneller düzenledim' dedi.


"Daha çok projelerim var" diyen tecrübeli gazeteci, "Şu an elimde hazır olan Düzce Laz Göçleri kitabı için sponsor arıyorum. İleride de güzel şeyler yapacağım. Düzce’mizin turizm ve tarih açısından yüksek potansiyelini değerlendirmek, tanıtmak için çalışıyorum. Bu çalışmalarımı daha üst seviyelere taşımayı, Düzce ilçelerini kapsayan çalışmaların gelecekte ışık tutacak, ilgili platformlarda Düzce ve Akçakoca'yı temsil ederek reklam ve tanıtıma katkı sağlamayı, en önemlisi,Düzce ilçeleri ve bizzat Akçakoca ve çevresinden gelecek genç nesillere bu çalışmalarımı sunmak en büyük mutluluğum olacaktır” ifadelerini kullandı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...