Pazar, Kasım 17, 2013

Hoşgeldin küçük Emir

Tepecikspor’un başarılı oyuncularından Yılmaz Özeren’in eşi Ezgi Özeren, nur topu gibi bir bebek dünyaya getirdi.



Büyükçekmece Kolan Hospital’da dünyaya gelen Erkek Bebek için isim de bulundu. Genç çiftin minik bebeklerine Emir ismi verildi.


Yılmaz Özeren’in Annesi Meltem, Babası Kubilay Özeren, gelinleri Ezgi Özeren ve minik Emir’i hastanede bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Ezgi Özeren’in Annesi, Yılmaz Özeren’in kayınvalidesi Nesrin Azak da damadı ve kızını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Çocuklarının yanlarından ayrılmayan Özeren ve Azak Ailelerinin büyükleri, gelen misafirlerle yakından ilgileniyorlar.


Hastaneye genç çifti ve aileleri kutlamaya gelen ilk isim Tepecikspor Onursal Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Başkan Aday Adayı Temel Eyüboğlu oldu. Minik Emir’e hediyesini takan Eyüboğlu, Ezgi&Yılmaz Özeren çiftine, “Allah Analdı Babalı büyütsün” temennisinde bulundu. Eyüboğlu’nun bu ziyareti genç çifti ve ailesini mutlu etti. Bebek ve Annenin sağlık durumunun iyi olmasına çok sevinen taze Baba Yılmaz Özeren, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Onursal Başkan ve Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Başkan Aday Adayı Temel Eyüboğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...