Perşembe, Kasım 07, 2013

Havuz olmuş gayya kuyusu!

Daha önceleri yazmıştım tekrar olacak ama hatırlatmakta fayda var. Silivri’de iki ay idman yapılmadı resmi maç oynanmadı. Fenerköy ile Büyük Kılıçlı ligden çekildi. Küme düştük.



Gümüşyaka-Çiftlikköy maçı esami listesini imzalayacak kimse olmadığı için oynanmıyordu. Hakem 10 dakika süre verdi biri bulundu imzası alındı da Gümüşyaka hükmen mağlubiyetten kurtuldu.


Atıl vaziyette kaderine terk edilen tesislerin sahaların durumu ortada. Altyapı diyoruz, altyapı takımlarını çalıştıracak maç oynatacak sahamız yok.


İASKF yönetim kurulu üyesiyle Silivri Kulüpler Birliği yönetiminde bulunanların kontrolündeki kulüplerin ligden çekilmeleri durumun vahametini kanıtlıyor.


Belediye başkanı para bir yana randevu bile vermiyor, “Yürütemiyorsanız kapatın” diyor. Başka yerde olsa kıyamet kopar.


Kulüpler Birliği kongresine bakıyoruz. Bu tablodan eser yok. Her şey süt liman, yeşil ışıklar mavi boncuklarla durmak yok yola devam diyoruz…


Özcan Işıklar “Kulüplerin kurtuluşu havuz sistemi” dedi, baktı ki bu havuzdan çok bir gayya kuyusuna benziyor, kulüplere bahçeler, salonlar yapıp birliğe işletme vererek durumu kurtarmaya çalışıyor.


Silivrispor’un da mehter takımı gibi kupada bir ileri ligde iki geri gittiğini hesaba katacak olursak en iyi bildiğimiz futbolda durum böyleyken diğer branşların vay haline…


Yönetenler yön verenler bu tablodan bir başarı öyküsü çıkarıp insanları ikna edebiliyorsa demek ki hepimiz Göreme’liyiz!!!


YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...