Pazartesi, Kasım 11, 2013

Hasköyspor Zara Ekinlispor'u da yendi

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup’ta zirve mücadelesi veren Hasköyspor ile Zara Ekinli Sütlüce’de karşılaştılar. Ev sahibi Hasköyspor, zorlu doksan dakikayı 2-1 kazanarak lider Küçükköyspor ile puanları eşitledi.

Hasköyspor son haftaların mütevazı futboluyla yükselmesini biliyor. Grubunun iddialı ekiplerinden Zara Ekinli ile sahasında karşılaştı celtinmence geçen müsabakanın uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini 2-1 yenerek iddiasını devam ettiriyor.


Sütlüce tribünleri artık Hasköy maçlarında dolmaya başladı. İyi netice ve iyi futbol  taraftarları ve futbol severleri çekiyor artık. Hava güzel her iki takımın kaptanları futbol severler için örnek sporcular. Maç  Hasköy’ün baskısı ile başladı ve  bu baskı onuncu dakikada golü getirdi. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Aytaç topu altı pasa düşürdü önündeki topa sert vuran Oğulcan takımını öne geçirdi. Golden sonra maçın hakimiyeti Zara Ekinliye geçti. Bu baskı yirminci dakikada golüde getirdi. Soldan gelişen Ekinli atağında Hasköy müdafaasının hatasını affetmeyen Ruşen sağdan çapraz durumda olmasına rağmen takımının beraberlik golünü attı.


İlk yarı Zara Ekinlinin baskısı ve kaçırdığı goller ile geçti. Kalesinde devleşen bir Cem vardı.  İkinci yarı bir ara maç Cem ile Zara Ekinli arasında geçmeye başladı. Bir pozisyonda yere düşerek kıvranan Cem yardıma gelen maçın Hakemi Nuri Bingöl’e Hocam ‘’omuzum çıktı galiba kolumu çek yerine oturt’’ diyerek tedavi oldu ve maça devam etti. Uzatma dakikalarında yüzde yüz golü kaçıran Zara Ekinli rakibinin kornerden gelen topuna ileri çıkan Deniz Utku ‘nun golüne engel olamayınca 2-1 mağlup olarak sahadan ayrılırken sevinen taraf Hasköyspor oldu.

Stat: Beyoğlu Bld. Sütlüce
Hakemler: Nuri Bingöl, Özden İpçi, Mustafa Çil
Hasköyspor: Cem, Mert, Musa, Deniz Utku, Ozan, Yasin(Dk.46 Hasan), Oğulcan(Dk.58 Tugay), Başar, Recep, Aytaç(Dk.85 Ercan), Mahmut
Zara Ekinli: Avdıl, Doğan, Volkan, Uğur, Cumhur, Olcay, Erkan, Mithat, Meşgul(Dk.85 Yunus), Ruşen
Goller: Dk.10 Oğulcan, Dk.20 Ruşen ve dk 90+3 Deniz Utku


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" ids="91544,91545,91546,91547,91548,91549,91550,91551,91553,91552"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...