Pazartesi, Kasım 18, 2013

Hakem’den hayat kurtaran müdahale

İstanbul U17 Liginde oynanan Pazariçi Köprülüspor-Irmak maçında yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı.



U17 Ligi 10.Grup maçında Gaziosmanpaşa temsilcisi Pazariçi Köprülüspor’ün, Yıldıztabya Stadında Zeytinburnu ekibi Irmakspor’u konuk ettiği maçın 20.dakikasında ev sahibi ekibin 16 yaşındaki futbolcusu Fatih Akın, rakibinin şakağına gelen talihsiz darbesi ile yerde kaldı.


 


Birkaç saniye yerde hareketsiz kalan genç futbolcunun hemen yanına koşan maçın Yardımcı Hakemi Kadir Deniz, kenardan koşarak genç futbolcunun dilinin boğazına kaçtığını fark edince, hemen futbolcuya müdahale etti ve çevresindekilerin de yardımıyla futbolcunun boğazına kaçan dili geri döndürüldü. Stada 20 dakika sonra gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan futbolcu, aynın günün akşam saatlerinde taburcu edildi ve evinde istirahata kaldırıldı.


 


Pazariçi Köprülüspor Başkanı Ali Şen ve Şafakspor Teknik Direktörü Can Cüneyt Ömeroğlu’nun bir an bile yalnız bırakmadığı futbolcunun sağlık durumu iyi. Gaziosmanpaşa temsilcisinin Yöneticileri ve takım arkadaşlarının evinde ziyaret ettiği Fatih Akın, rakibin darbesinde sonrasını hatırlamadığını ifade ederken, Pazariçi Köprülüspor Başkanı Ali Şen ise eski bir futbolcu olan Yardımcı Hakem Kadir Deniz’e müteşekkir olduklarını ifade etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

avni dedi ki...

İşin gücün hakemleri övmek.

mae dedi ki...

Bu nasıl bir yorumdur. O hakem rezalet maç yönetse de ki (hakemin perfonmansı ile ilgili yorum yapılmamış) insan hayatı için bir müdahalede bulunulmuş. Çok ayıp.

ERDi dedi ki...

tff ye ve yemen ekşioğluna soruyorum bu hakem arkadaşımız müdehaleyi yapmasaydı ve sporcumuzda bu durumdan dolayı hayatını kaybetseydi... yemen ekşioğlu ve kurmayları ne cevap verecekti çok merak ediyorum... maçların çoğunda ne polis ne de ambulans var.. tff şimdi diyecek ki istanbulda sınırlı ambulans var... tff bu kadar fakirmi ki her ilçeye 1-2 tane ambulans sağlamıyorlar. ama duyarsızlık devam edecek...

AHMET dedi ki...

Eger sende yıldıztabyada olsaydın olay anındaki gözyaşlarını görseydin bunları söylermiydin.Söylerdin senin gibiler yüzünden futbol bu halde AVNİ.

seyirci34 dedi ki...

Hakem arkadaşı tebrik etmek gerekiyor. Bilinçsiz bir hakemde olabilirdi o anda tffninde bu saglık sorunlarına acil çözüm bulması gerekiyor. Tedbir alınması için illa bi kaç futbolcunun ölmesimi gerekiyor?

Futbol Sever dedi ki...

Hakemler gerçekten bilinçliydi tebrik etmek gerek

abc dedi ki...

Her olaya negatif bakan ve arkasında birşeyler arayan supheci kişileri ortadan kaldırmak lazım.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...