Pazar, Kasım 17, 2013

Güneşlispor bunu ilk kez yaşadı

İddialı geldiği Zaferspor deplasmanında 2-0 geriye düşen Güneşlispor bulduğu penaltı golüyle farkı bire indirip umutlandı, maç sonunda ortalık fena karıştı!


 

İstanbul 1. Amatör Lig 5. grup maçında üçüncü sıradaki Zaferspor ile ikinci sırada bulunan Güneşlispor Zeytinburnu Hasan Doğan Sahası'nda karşı karşıya geldiler. Nefesleri kesen mücadelenin sergilendiği ve toplam sekiz gol atılıp, bir kırmızı kartın gösterildiği karşılaşma sonrasında iki takım oyuncuları ve teknik heyeti arasında "galibiyet sevincinin abartıldığı" gerekçesi ile tartışma ve arbede yaşandı.

 

Murat Yaroğlu, Alper Üçtepe ve Barış Koç hakem triosunun başarılı bir yönetim sergilediği karşılaşmada ev sahibi Zaferspor önce Uğur'un pasında Tolgay'ın, sonrasında Tolgay'ın asistinde Uğur'un golüyle 2-0 öne geçti. Güneşlispor adına 29. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Mehmet farkı bire indirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti, 2-1.

 

İkinci devrede Zaferspor fırtınası esmeye devam etti. İlk olarak 55. dakikada Ozan farkı tekrar ikiye çıkardı. Golden iki dakika sonra ev sahibi ekipten Hakan'ın aynı dakika içinde iki sarı kart görüp oyundan ihraç edilmesi Zaferspor'u durdurmaya yetmedi ve 60. dakikada Tolgay bir kez daha Uğur'a gol pasını yolladı, bu oyuncu bu kez kafayla ağları sarstı ve skoru 4-1'e getirdi. Bu dakikalarda goller sağanak gibi yağmaya devam etti; 62. dakikada Harun farkı bir kez daha ikiye indirirken, 69. dakikada ev sahibi ekipten Uğur bu kez Cengiz'in ortasına vurduğu kafayla hat trick yapıyordu, 5-2. Bitime bir dakika kala Recep'in pasında Harun yine sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin eden golü attı, 5-3.

 

Bu sonuçla Güneşlispor grupta ilk kez mağlup olmuş oldu. Maç sonrasında her iki takım oyuncuları da soyunma odalarının yolunu tutarken Güneşlispor oyuncu ve teknik ekibi ev sahibi Zafersporlu oyuncuların 'galibiyet sevincini abarttıkları ve sözle kendilerini tahrik ettikleri' gerekçesi ile ev sahibi ekip oyuncuları üzerine yürüdüler. Bu sırada yaşanan arbede saha görevlileri, federasyon yetkilileri ve yine sağduyulu davranan oyuncular tarafından sonlandırıldı.

 

NOT: Saha komiseri Raci Doğru'ya yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" ids="92593,92594,92595,92596,92597,92598,92600"]


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...