Salı, Kasım 12, 2013

Futbolun centilmen ustaları...

Hafta sonu Sütlüce Stadı'nda olumsuzluğu yaşamadan önce güzellikleri yaşadık, fedakarlığı gördük ve sahanın içindeki ağabeyleri, onların güzel hareketlerini gördük.



Futbol hayat gibidir fedakarlık istiyor. İşte Hasköy'ün tecrübeli kalecisi Cem Temizel. Maç içerisinde yapmış olduğu kurtarışların birinde, bir ara omzunun üstüne düştü ve kıvranırken kendisine yardıma gelen maçın hakemi Nuri Bingöl'e "Hocam kolumu çekin, çıktı galiba. Çekerseniz yerine oturur" diye acıyla bağırıyordu. Ve kolunu çektiler soğutucu sıkıldı, ayağa kalktı maça devam etti. Tıpkı eskiden başı yarılan, kaşı açılan sporcuların tedavi görüp oyuna devam etmesi gibi...


 


0HASKOY2Aytaç Hasköy'ün kaptanı, Meşgul Zara Ekinli'nin kaptanı. Her iki sporcumuz da tecrübeli, yıllarını futbola vermişler. Saha içerisinde örnek hareketleri diğer sporculara ders gibi. İşlerini yaptılar formasını giydikleri takımlarına faydalı olmak için çalıştılar . Onlara da faul yapıldı, sert girildi, hakemler yeri geldi hatalı karar verdiler ama onlar bunları normal karşılayarak futbolu güzelleştirdiler.


Diğer sporcu kardeşlerim de aynı duygularla hareket ettiler. Çok müsabakada son dakika golü sahaya hareket getirir ama burada centilmenlik hakimdi. Maç bittiğinde futbolun sevgilileri birbirlerini tebrik ediyorlardı .İşte tecrübenin ve centilmen olmanın sahaya yansıması. Sağolun arkadaşlar.


YAZI: ORHAN BUDAK

1 yorum:

ibrahimhoca dedi ki...

Sporun güzel yüzünü gösteren hakem kardeşimi tebrik ediyorum..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...