Salı, Kasım 19, 2013

F. Karagümrük’ün az gol yemesinin sırrı çözüldü!

TFF Spor Toto 3.Lig ekiplerinden F.Karagümrük, Türkiye Profesyonel Liglerinin en az gol yiyen ekiplerinden birisi durumunda.



Kırmızı-siyahlılar, 2.Lig temsilcisi Altınordu (5) ve  PTT 1.Lig temsilcisi Orduspor’dan (6 gol) sonra Ankara Demirspor ve Yeni Diyarbakırspor ile birlikte kalesinde gördüğü 7 golle, 2013-2014 sezonunda şu ana kadar en gol yiyen takımlar sıralamasında başı çekiyor. F. Karagümrük’ün kalesinde neden az gol gördüğü Pazar günü sahasında Beylerbeyi ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın devre arasında anlaşıldı.


 


Masör Yücel iş başında
Fatih temsilcisinin Masörü Yücel, maçın devre arasında kaleci İsmail Çetin’in koruduğu kalenin direğine sarıldı ve içinden dua okuduğu görüldü. Ardından kale direğinin alt kısmına 3 defa tekme atan çalışkan Masör, son olarak direği öptü ve görev alanına koştu.


 


Editörün Notu: Bu haber yoğun ve sıkıcı haber akışı esnasında sizleri bir parça tebessüm etmek için hazırlandı. Masör Yücel’in duasının ne kadar faydalı olduğunu bilemesem de, F.Karagümrük’ün kalecisi İsmail Çetin’in iç sahada oynadığı her maçta yaptığı kurtarışlar ve tecrübeli defansın başarılı futbollarının az gol yemelerindeki en büyük etken olduğu muhakkak.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="93679,93680,93681"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.