Pazartesi, Kasım 18, 2013

Doğum günün kutlu olsun İsmet Yurtsü!

Feriköyspor ve Milli Takım'ın eski futbolcusu İsmet Yurtsü doğum gününü kutladı... Lakin Feriköy Stadı'nın durumu nedeniyle Yurtsü'nün doğum günü buruktu...



İsmet Yurtsü 75 yaşını bitirip 76 yaşına girdiği gün kendisini arayıp doğum gününü kutladım. Kendileri bana "ÜZGÜN" olduklarını ifade ederek sebebi olarak da şöyle konuştu: "Feriköy Sahası'nda resmi müsabakaların neden oynanmadığı aklım almıyor. Feriköy bir zamanlar İstanbul temsilcisi idi birinci liglerde. Şimdi sahasında resmi maç oynanmıyor bu beni üzmekte. Sayın Şişli Belediye Başkanı'mızdan bu hususta yardım etmesini isterim. Feriköyspor'un formasını giymiş milli olmuş bir sporsever olarak sahamızda maç oynanmasını isterim."


Mehmet Bayrak, Feriköyspor'un formasını giymiş spor sever Başkan bu konu için bakın neler söyledi: "Ben haftada bir gün olsun takımımı seyredebiliyordum ama sahamıza maç verilmeyince ben ve benim gibi sporseverlerde takımının maçlarını seyredebilmekten mahrum kaldık. Bir an önce bu durumun düzeltilerek sahamıza maç verilmesini arzuluyorum."


Manşetteki fotoğrafta, İsmet Yurtsü'yü Feriköyspor'un uzun yıllar başkanlığını yapmış olan Ersin Demir'i Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada kendisini ziyaret ederek geçmiş olsun derken görüyorsunuz... İsmet Yurtsü'ya uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. Merhum başkanımız Ersin Demir'i (Mekanı Cennet olsun) bu vesile  anarım.


YAZI: ORHAN BUDAK

1 yorum:

Cem dedi ki...

Ferıkoy mac oynanmasının sorumlusu Şişli emniyeti onlar gidip küçükköy de mac seyretmemiş bu sene hiç bi olayın olmadıgı ferıkoy e yeterli tedbir aramıyor diye oynatmıyor oynatmak cok kolay ama soğuk havada ne gerek var böylesi daha rahat tam bi fiyasko Fenerbahçe stadında da olay oluyo onuda oynatmasana bakalım

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...