Pazar, Kasım 10, 2013

Çekmeköyspor'a Hakem boykotu

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grup'ta mücadele eden Çekmeköyspor'un Heybeliadaspor ile oynayacağı maça bugün Hakemlerin boykot ederek  gelmemeleri nedeniyle oynanmadı.


Geçtiğimiz hafta sonu Çekmeköyspor'un Selimiyespor ile oynanan U17 yaş kategorisi maçında Hakemler darp edilmiş ve maç tamamlanamamıştı.  Çekmeköyspor'un A takım maçı da Alemdağ Stadı yerine Maltepe Başıbüyük Stadı'nda oynatılmasına karar verilmişti. Ancak maçın Hakemleri boykot ederek Çekmeköyspor'un Heybeliadaspor ile oynayacağı maça çıkmadı.


 


HABER-FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY


[gallery link="file" ids="91100,91099"]

3 yorum:

murat dedi ki...

hakemlerin maça çıkmama gibi bir hakkı varmı acaba aynı durumu takımlar yapşsaydı 3 puan silinirdi. bakalım maçın hakemleri ceza alacakmı

akd dedi ki...

Hakemlerin ceza alma durumu mümkün değil Murat Bey. Geçmişte te Hakemlere saldırı olduğunda diğer Hakemler saldırıya uğrayan arkadaşlarına destek amacıyla saldırıda bulunan takımların maçlarına çıkmadılar. Ancak şunu da unutmamak gerekir: Hakemler kafalarına göre maçlara çıkmamazlık etmiyorlar. Geçmişte olanlar yine olmutur ve İl Hakem Kurulu'ndan "bu takımın maçına gidilmeyecek" talimatı kesin olarak gelmiştir.

A.Rıza EMÜL dedi ki...

herkez işini yapacak ben çıkmıyorum meslektaşlarımız darp edildi diye maça çıkmamak yanlış bir karardır. ozaman hakemler gecen hafta x takımın maçında hata yapmış diyelim bunu protesto ediyoruz diyerek x takım maça çıkmıyoruz deme hakkı doğmazmı ayrıca çekmeköye ve sporcularına zaten bir ceza verilmiştir.hakemler ne hakla maça çıkmamazlık yapıyorlar oraya gelen seyircilerin günahı ne neden mağdur ediyorlarki,çıkmayan hakemlerede ceza verilmeli eger talimatla çıkmamışlarsa talimatı kim verdi ise onlarada ceza uygulanmalıdır....herşey ben yaptım oldu demekle olmaz...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...