Cuma, Kasım 15, 2013

Çatalca kulüpleri, malzemelerine kavuştu

Çatalca Amatör Spor Kulüplerine Malzemeleri önceki gün Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Ak Parti Çatalca Belediyesi Başkan Adayı Hasan Gökçe tarafından törenle verildi.  



 


Kulüplerin başkanlarının hazır bulunduğu malzeme töreninde konuşan Hasan Gökçe, şunları söyledi: 


"İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve yönetiminin öncülüğü ile Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın destekleriyle, Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Amatör Kulüplere verdiği malzeme desteği gerçekten kulüplerimizi ve bizleri çok memnun etti. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bilgileri doğrultusunda kulüplerimiz inanın çok kaliteli malzemelere sahip olmuşlardır. Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olarak bizlere teslim edilen malzemeleri bu güzel ortamda vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Çatalca’nın tüm kulüplerinin hazır bulunduğu törende herkesin yüzünün gülmesi bizleri de sevindirdi.


Bu malzeme yardımının dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın da hazırladığı malzemeleri de yakın bir tarihte teslim alarak kulüplerimize getireceğiz. Bir tören de o zaman yaparak kulüplerimizin bu anlamda eksik oylan malzemelerini tamamlamış olacağız. En azından bu malzeme yardımları kulüplerimize biraz olsun destek olacaktır. Bu malzemeleri kulüplerimize ulaşması için gerdekli katkıları sunan Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüzün Sayın Mehmet Baykan’a, İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Sayın Ali Düşmez ve yönetimine, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="92396,92397,92398,92399,92400,92401"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...