Pazartesi, Kasım 18, 2013

'Çıkmadık candan umut kesilmez' dediler ve...

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Topçulaspor deplasmanda Ulutepespor'u 2-1 yenerek ilk iki umutlarını sürdürdü. Konuk ekipse tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.



Sadabad Stadı'ndaki maçın ilk yarısı Ferhat Yayla'nın sakatlanmasından sonra oyuna giren Şakir Çataklı'nın 38. dakikada atmış olduğu müthiş ara topunu Burak yakaladı ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. İlk yarı 1-0 Topçularspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


Maçın ikinci yarısı konuk ekip atağında Kaptan Salih'in 64. dakikada ceza sahası içinde düşürülmesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Adem'in kullanmış olduğu penaltı ile Topçularspor 2-0 öne geçti.


Ulutepespor bu golden sonra yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri ile oyunda etkili olmaya başladı. Konuk Eyüp temsilcisinin başarılı kalecisi Önder 80. dakikada topu oyuna hızlı sokmak isterken hata yaptı, Mehmet Güven de fırsatı kaçırmadı: 1-2


Topçularspor Teknik Direktörü Sinan Balılar; "Her maç olduğu gibi Ulutepespor maçına da galibiyet için çıktık ve kazandık. Üstümüzdeki takımlar ile olan puan farkını kapatmaya çalışıyoruz. Zirveyi kovalayan bir ekip olmanın bilincindeyiz. Sezon sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlar bizim için final öneminde ve puan kaybına tahammülümüz yok" dedi.


Ev sahibi Ulutepespor'daysa Ali gayretli futbolu, estetik hareketleri ve centilmenliğiyle dikkat çekti ancak yenilgiyi önleyemedi. 


Kaynak: topcularspor.org.tr


[gallery link="file" ids="93447,93448,93449"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.