Perşembe, Kasım 21, 2013

Beykoz 1908, İstiklal maçından umutlu

Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hafta sonunda gerçekleşecek olan Osmaniye İstiklalspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor. Sarı-Siyahlı ekibin Paşabahçe Stadında akşam yaptığı antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları Teknik Direktör Uğur Sakaloğlu'nun yüzünü güldürüyor.
Son haftalarda oldukça şanssız maçlar yaşadıklarını söyleyen Sakaloğlu, "Özellikle son oynadığımız ve golsüz beraberlikle neticelenen Alibeyköy Parsellerspor maçının son bölümünde kaçırdığımız gollere üzülmememk elde değil. Önümüzde İstiklalspor ile her iki takımın puan sıralamasındaki yerleini etkileyecek bir müsabakaya çıkacağız. İnşallah deplasman galibiyetlerimzden birini daha hanemize yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.


zbey1

Öte yandan sarı-siyahlı ekibin yetenekli isimlerinden sol kanat savunucusu Ercan Armağan'ın sağ iç yan bağlarında oluşan esneme nedeni ile idmanlara çıkamadığı gözlemlenirken başarılı futbolcu hafta sonundaki maçta yer alabilmek için gerekirse iğne ile sahaya çıkma niyetinde olduğunu söyledi. Beykoz 1908 A.Ş.Takımının Paşabahçe Stadında yaptığı antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç gerçekleşti. Lig maçlarını aratmayacak derecede bir maç geçerken kazanan takımın galibiyet sevinci, "İnşallah aynı sevinci hafta sonundaki maçtan sonra da yaşarız" cümlelerinin yankılanmasına neden oldu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...