Pazartesi, Kasım 18, 2013

Bayan futbolcu maçta astım krizine tutuldu

TFF Bayanlar Liginde oynanan Fatih Vatanspor-Zonguldak Gençlik Merkezi maçında 17 yaşındaki bayan futbolcu nefes almada zorluk çekmesi sonucunda maç anında astım krizine tutuldu.



Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında oynanan maçın 12.dakikasında, solunum zorluğu çeken futbolcu kendi ceza alanının içinde aniden yere yığıldı. Gülşah Ergül isimli bayan futbolcunun astım krizi geçirdiği anlaşıldı. Hakem Cengiz Ataş, yerde hareketsiz yatan futbolcuyu anında fark etmesi ile birlikte maçı durdu. Futbolcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşı kaleci Aynur Tepik yaparken, genç bayan futbolcunun daha önce 4-5 defa daha aynı talihsiz olay ile karşılaştığı ve bu nedenle takım arkadaşı Aynur Tepik’in her maçta Astım Spreyi’ni yanına aldığı öğrenildi.


 


Statta hazır bulunan ambulansın da hazır bekletildiği olayda korkulan olmadı ve kenara alınan Gülşah Ergül, kendisini iyi hissettiğini ifade edince 5 dakika sonra Hakemin gözetiminde oyuna yeniden alındı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="93081,93082,93083,93084,93085"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.