Pazartesi, Kasım 18, 2013

Batı Trakya Türkleri'nde puan kayıpları sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. grubun iddialı ekiplerinden Batı Trakya Türkleri'nde son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrasında moraller bozuk!



Alpaslan Cebe, Oğuzhan Yılmaz ve Ömer Faruk Hallaç hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Batı Trakyaspor sahasında Tophane Tayfunspor'u konuk etti. İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmada konuk ekip bitime beş dakika kala Kemal'in ayağından bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılırken, ev sahibi Batı Trakyaspor'da puan kayıpları devam ediyor. Alınan bu sonuçla şampiyonluk kovalayan Batı Trakyaspor'un liderle arasındaki puan farkı yediye çıkarken, ilerleyen haftalarda yaşanabilecek olası puan kayıpları üst grupla arasında kopmalara neden olabilir.

 

Mücadelenin ilk devresinde iki takım da gol pozisyonuna girmekte oldukça zorlanırken, Batı Trakyaspor'da önce Furkan'ın rakibinin sert müdahalesi ile sakatlanarak oyunu terk etmesi, sonrasında Emre'nin sakatlanması ile tedavi için uzun süre kenarda kalması ev sahibi ekibin tüm oyun planını bozdu. Konuk ekip Tophane Tayfunspor'da ise Şakir'in yedek beklemesi takımın hücum organizasyonlarını olumsuz etkilerken ilk devre her iki takım da net bir gol pozisyonu yaratamadan son buldu.

 

İkinci devreye Tophane Tayfunspor Alper'in şutunda üst direğe takılarak başlasa da, bu pozisyondan beş dakika sonra, 56. dakikada Murat'ın vuruşunda konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti. Batı Trakyaspor'un golden sonra yaptığı baskı 67. dakikada sonuç verdi ve ev sahibi ekip Mehmet Ali ile beraberliği yakaladı, 1-1. Karşılaşmanın bitimine beş dakika kala sahneye çıkan Kemal yaptığı vuruşla takımını deplasmanda öne geçiren golü attı, 1-2. Maçın uzatma anlarında Feyyaz'ın yaptığı kafa vuruşunda mutlak gole izin vermeyen Tophane Tayfunspor kalecisi Umut böylelikle takımının sahadan üç puanla ayrılmasını sağladı.

 

NOT: Saha komiseri Oğuz Türkmen'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

 


[gallery link="file" ids="93393,93394,93395,93396,93397,93398,93399,93400"]


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...