Pazartesi, Kasım 11, 2013

Bakırköy-Reşitpaşa maçında gol yok

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Bakırköyspor kendi sahasında Reşitpaşaspor ile golsüz beraber kaldı ve iki ekip de puanları paylaştılar.Bu önemli maçı Eski Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi ev 19.Dönem İstanbul Milletvekliği ile Sağlık, Devlet Bakanı ve eski Bakırköy Belediye Başkanı Yıldırım Aktuna’ın oğlu olan ve Bakırköy CHP Belediye Başkan A.Adayı Oğul Aktuna'nın yanısıra Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan, Bakırköyspor yöneticileri ve az sayıdaspor sever izledi.


13.Dakikada Bakırköysporda zeminin kötü olması nedeni ile Yücel sakatlanarak yerini Cihan’a bıraktı. 20.Dakikada misafir takım Reşitpaşasporlu Burak sağdan ortasını yaptı. Topu çok iyi takip eden Atilla kaleci Burak’ın üzerinden aşırması top yandan auta çıktı.  34.Dakikada Bakırköysporlu Sergen ceza alanı dışında kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Ahmet parmaklarının ucu ile son anda kornere çeldi ve İlk yarı her iki takımın çabaları gol getirmeyince ilk yarı golcüsüz sona erdi. 54.Dakikada Bakırköy sporlu Ali ceza alanın dışından topa çok sert vurdu top kale direğini yalayarak auta çıktı.


69.Dakikada ev sahibi serbest vuruş kazandı topun başına geçen Ali top şık bir vuruş yaptı top üsten az farkla auta çıktı. 73.Dakikada Reşitpaşa takımında Atilla ceza alanı dışından sert şutu kaleci Burak çok güzel bir refleksle gole izinin vermedi. 76.Dakikada Bakırköysporda Cihan atılan ara pası topu ile buluştu kaleci Ahmet’le karşı karşıya kaldı güzel bir hareketle kaleciyi geçti ancak topu ayağından fazla açınca takımı adına mutlak golde etti. 88.Dakikada Bakırköyspor’da Ufuk ceza alanı dışında serbest vuruş kullandı kullanılan serbest vuruşu kaleci Ahmet son anda kornere çeldi. 90.Dakikada Bakırköyspor’da günün başarılı isimi olan Ali ceza alanı içinde topla buluştu topu tam kaleye göndereceği anda kaleci Ahmet topun üzerine kapanarak golle izin vermedi.


Karşılaşmada her iki takım girdiği gol pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşama golcüsüz sona erdi ve her iki takım da sahadan birer puanla ayrılmış oldu.


Aktuna: Bakırköyspor’un eski itibarını kazandırmak istiyoruz
Belediye Başkan Aday Adayı Oğul Aktuna yaptığı açıklamada, ‘’Ben Bakırköy’de büyüdüm ve buralıyım. Bakırköy’ü çok iyi biliyor ve tanıyorum. Rahmetli babam Yıldırım Aktuna Bakırköy’e çok şeyler verdi. Rahmetlinin zamanında 2.ligden alınarak o zamanki 1.lige çıkarma başarsını gösterdi. Şimdi bakıyorum Bakırköy’ümüz aradan geçen zaman içinde 1.Ligden Süper Amatör lige kadar düşmüş. Bu çok üzücü ve içler acısı. Ben kazandığım takdirde Bakırköyspor’un eski itibarını kazandırmak için güçlü bir yönetim ve takım kurarak o itibarı kazandırmak olacaktır. Bu gün oynadığımız yani Şenlikköy Stadı yeniden bakıma alınarak daha modern sporseverlerin huzurlu maçlar izleyecek bir stat haline getirmeyi arzuluyoruz. Öncelikle Bakırköy iş adamlarının Bakırköylüyüm diyen herkesin bu takıma sahip çıkmasını arzuluyorum dedi. Belediye Başkan Aday adayı Oğul Aktuna  “Müsabakada devre arasında soyunma odasına giderek futbolculara moral verdi.


Stat: Şenliköy
Hakemler: Ercan Ayaz, Abdullah Kara, Cenk Yılmaz.
Bakırköyspor: Burak***Yıldıray**Cem**Serkan**Ufuk***Sergen**Özgün*(Serkan*)
Aşkın**(Burak**) Mert**Yücel*(Cihan**)Ali***
Reşitpşaspor: Ahmet***Özgür***Serkan**Osman**Yunus***Ramazan**Burak**(Mete*), Eser**Barış**(Erkan*)Murat**Atilla**(Gökay*)


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="91460,91461,91462,91463,91464,91465,91466,91467,91468,91469,91470,91471,91472,91473,91474,91475,91476,91477,91478,91479"]

3 yorum:

no name dedi ki...

bakırköyspor'da 11 numaralı arkadaşımız yücelin ayağına çift giren ve pozisyonda kart değil faul bile vermeyen hakem saygılarımı sunuyorum. ayağı kırıldı ve çapraz yan bağları koptu. o faul yapan arkadaşada teşekkür ederiz. bu kadar kibar ve saygılı oynadığı için(!)

no name2 dedi ki...

Hakemler vasat bır yonetımın otesıne gecemedı her zamankı gıbı klasık amator hakemler...

Seyirci dedi ki...

hakemler vasat diyene kadar iki takıma bakın ortada futbol yoktu reşitpaşa beraberliğe yatmış gol atacak hiçbir adamını oynamtmıyor, bakırköyde 2 sakatlanan oyuncudan sonra tedirginlik oldu. Sanki takımlar çok kaliteli de hakemlere söz söylüyorsunuz...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...