Pazar, Kasım 17, 2013

Ataşehir kayıpsız yoluna devam ediyor

TFF Kadınlar 1.Lig'de Ataşehir Belediyespor Yenisahra'da Trabzon İdmanocağı'nı konuk etti.


Ev sahibi ekip ilk yarısını da 3-0 önde kapattığı maçı 5-1 kazandı.


Ataşehir karşılaşmaya ileri uçta Danesha ve kanatlardan ona destek veren Yağmur ve Hanife düzeninde başladı. Maçın henüz 12.dakikasında Hanife2nin sağdan pası ile ceza sahası önünde buluşan Tata'nın vuruşu ağlara gitti. Ataşehir ikinci gole 21.dakikada yaklaştı. Büşra ile karşı karşıya kalan Yağmur'un hafif çaprazdan vuruşu yandan dışarı gitti. Orta alanda etkin hücum kurmakta zorlanan Ataşehir karşı kalede daha çok duran toplar ile tehlikeler yarattı ilk yarıda. Böyle bir pozisyonda, Reyhan 41.dakikada soldan bir serbest vuruş kullandı. Danesha'nın geriye Tata'nın önüne indirdiği topa güzel vuran Gürcü oyuncu Ataşehir'i 2-0 öne geçirdi. Golün bir dakika sonrasında, Mevlüde savunmasından topu Yağmur'un önüne doğru çıkarttı. Orta sahada topu alan Yağmur ceza alanına kadar ilerledi ve Büşra'yı da çalımlayarak ilk yarının sonucunu 3-0 olarak belirledi.


Karşılaşmanın 49.dakikasında Ataşehir savunmasının milli oyuncusu Çiğdem Belci sakatlandı. Çiğdem'in tedavisi sürerken kazanılan bir köşe atışında, Ataşehir savunması adam paylaşımında hata yaptı. Arka direkte bomboş topla buluşan Elif Deniz 51.dakikada durumu 3-1'e getirdi. Çiğdem'in oyuna devam edemeyişi sonrası Ataşehir Seval'i savunmanın ortasına, Lütfiye'yi sola aldı. Yağmur'u orta sahaya çeken İstanbul ekibi kanatlara da Hilal ile takviye yaptı. Özellikle Yağmur'un ortaya geçişi gol sonrasında parlayan İdmanocağı ataklarının çabuk kesilmesine neden oldu.  66.dakikada Yağmur'un kaleci Büşra'nın üzerinden aşırttığı top yan direkten oyun alanına geri döndü. Bir dakika sonrasında Hanife Büşra ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi.  Hilal önce 73.dakikada Danesha'nın pasını ile dördüncü, 77.dakikada ise beşinci golünü Ataşehir'e kazandırdı. Karşılaşma 5-1 ev sahibi ekip lehine sona erdi.


Üç haftada dokuz puan alan Ataşehir Belediye haftaya Marmara Üniversitesi ile karşılaşacak. İlk yenilgisini alarak altı puanda kalan Trabzon İdmanocağı ise evinde Derince Belediye'yi konuk edecek.


STAD : Yenisahra
HAKEMLER : Melih Ortakçı, İbrahim Yüce, Hakan Yoldaş
ATAŞEHİR BELEDİYESPOR : Ezgi, Sevinç, Çiğdem (53' Hilal), Reyhan, Damla, Seval, Hanife (80' Kader), Yağmur, Danesha, Tata, Mevlüde (54' Lütfiye).
TEKNİK SORUMLU : Bahtiyar Topal
TRABZON İDMANOCAĞI : Büşra, Duygu (46' Yağmur), Nagehan, Emine, Sibel (46' Elif Ataol), Elif Deniz, Fatma Ataş (85' Gizem), Özlem, Gamze, Fatoş, Fatma Kara.
TEKNİK SORUMLU : Gürkan Çavdar


Erdem G 


[gallery link="file" ids="92881,92882,92883,92880,92879,92884"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...