Pazartesi, Kasım 18, 2013

Arnavutköy Belediyespor doludizgin

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta Adnan Keskin ve teknik ekibi harikalar yaratmaya devam ediyor. Ligde 8.haftaya lider giren ve hemen arkasında İstanbul takımlarının soğuk nefesini hisseden Arnavutköy Belediyespor 1 haftalık Hadımköy kampı çalışmalarının meyvesini Sultanbeyli Belediyespor karşısında sergilediği performansla toplamış oldu.1-0


Arnavutköy Belediyespor Taraftar grubu Arbede Sultanbeyli Belediyespor taraftarı ile birlikte stada girerek fair play örneği sergiledi. Her iki taraftar grubu maç öncesi takımları tribünlere çağırarak alkışlaması güzeldi. Havanın güzel olması nedeniyle Arnavutköy Hasan Doğan Stadında tribünler doldu.


Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Sultanbeyli Belediyespor ilk dakikalarda Cenk ve Yasin ile Arnavutköy Belediyespor kalesini yoklarken günün başarılı ismi kaleci Anıl ve defans oyuncuları tehlikeli atakları önledi. Arnavutköy Belediyespor da günün en dikkat çeken ismi hiç kuşkusuz kaptan Mustafa aldığı her topu olumlu kullanırken Sultanbeyli Belediyespor orta sahasına zor anlar yaşattı.


Sağ kanatta oldukça etkili oyunu ile rakip defans oyuncularını zorlayan Gökhan Öztürk yaptığı etkili ortalar ile rakip üzerinde baskı kurdu.


22.dakikada Arnavutköy Belediyespor Mustafa ile gelişen atakta gol buldu. Mustafa'nın ceza sahasına yaptığı ortaya son dokunan Serhat skoru 1-0 yaptı. Gol sonrası oyun iyice hızlandı Sultanbeyli Belediyespor ataklarını sıklaştırdıkça defansını sağlam tutan Arnavutköy Belediyespor defans oyuncularından Sinan ve Volkan ile atakları engelledi. Son adam olarak görev yapan muhteşem ikili Alper ve Barış defans hataları yapıldığı dakikalarda sahneye çıkarak mutlak gol pozisyonlarını engelledi.


35.dakikada Arnavutköy Belediyespor da nefesler tutuldu. Ceza sahasında oluşan karambol anlarında kaleci Anıl’ın uzaklaştırdığı topa İsa sert ve düzgün bir vole vurdu top üst direğe çarparak yere düşmesi ile topa hakim olan Anıl mutlak golü önledi. İlk yarı oldukça baskılı futbol izlediğimiz karşılaşmada başka gol olmadı.


İkinci yarıya hep ya hiç mantığı ile sahaya dizilen Sultanbeyli Belediyespor rakibi Arnavutköy Belediyespor u ilk dakikalarda kendi ceza sahasına hapsetme çabaları boşa çıktı. Kemal yerini Eray a bırakırken daha çok pozisyon üretmeye başlayan Sultanbeyli Belediyespor kontra ataklarda Gökhan ı durdurmayı başaramayınca kalesinde tehlikeli ataklar gördü.


52. dakikada kaleciye atılan topu takip eden Volkan kalecinin varyetesine maruz kalınca hakemin ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışına gönderilmesi Arnavutköy Belediyespor u sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Arnavutköy Belediyespor da teknik ekip sahaya dizilişlerde değişikliğe giderek oyunu rölantiye aldı.  55. dakikada Arnavutköy Belediyespor itiraz edilen bir pozisyonda teknik direktör ve kaleci antrenörünü saha dışına göndermesi ilginçti. Hakem Saddam Doğu Yılmaz bu dakikaya kadar gösterdiği sarı ve kırmızı kartlara birde yedek kulübelerini ekleyince tansiyon bir anda yükseldi. İlk yarıda fazla ileri çıkmayan Arnavutköy Belediyespor orta saha oyuncuları Mustafa ve Samet bu dakikadan sonra ileri çıkmaya başlaması ile Sultanbeyli Belediyespor defansında açıklar aramaya başladı. Kaleci Volkan rakipten dönen top sonrası kalesinde büyük tehlike yaşadı. Samet dönen topa gelişine vuruşunda kalesini terk eden Volkan topa yetişerek son anda müdahalesi ile top dışarı çıktı.


82. dakikada CanberK ikinci sarı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı bu dakikalarda oyuna eşitlik gelince Arnavutköy Belediyespor Gökhan ve Oyuna sonradan dahil olan Fırat’la kanatlardan gol arama çabaları sonuç vermedi. Kalan dakikaları iyi kullanan ve rakibin üzerine gelmesine izin vermeyen Arnavutköy Belediyespor karşılaşmayı Serhat’ın attığı golle 1-0 kazanan taraf oldu.


Maç sonrası Ligde en zor maçlarımdan biri dediği ve takımını özellikle bu maça iyi konsantre eden Arnavutköy Belediyespor teknik direktörü Adnan Keskin, ‘’rakibim çok kuvvetli ve sahaya iyi yayılan Hüseyin hocam gibi değerli bir hocamıza emanet başarılı bir ekip. Takımımı bu yönde iyi hazırladığımızı düşünüyorum ve baskı altında 20 dakika savaşacağımızı biliyordum. Kadromuzu yaparken futbolcularımı bu yönde uyardım. İdmanlarımızı bu yönde yaparak bu gün sahada kazanan taraf olduk çocuklarımı canı gönülden kutlarım’’ dedi.


Maç sonrası Arnavutköy Belediyespor kozlar sosyal tesislerinde futbolcu aileleri ile birlikte yemekte buluştu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


 

[gallery link="file" ids="92980,92981,92982,92983,92984,92979,92985,92986,92987,92988,92989,92990,92991,92992,92993,92994,92995,92996,92997,92998,92999,93000,93001,93002,93003,93004,93005,93006,93007,93008,93009"]


 

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.