Salı, Kasım 19, 2013

Altunay'dan Gazi Mahallesispor'a tribün sözü

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde Sultangazi Belediye Başkanlığı için yeniden adaylığını açıklayan Cahit Altunay, ziyaret ettiği Gazi Mahallesi Spor Kulübü'ne tribün yapma sözü verdi.



Turuncu-siyahlı ekibin Kemerburgaz ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın devre arasında Kulübe gelen, ilk olarak Kulüp Başkanı Süleyman Keklik ve Yönetim Kurulu ile fikir alış verişinde bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gazi Mahallesi Spor taraftarlarının tezahüratları neticesinde topluluğa hitaben bir konuşma yaptı.


 


Karambol isimli Gazi Mahallesispor taraftarının "tribün istiyoruz" şeklinde taleplerine kayıtsız kalamayan Başkan Altunay, Turuncu-siyahlı taraftara istediklerinin yerine getirileceğinin sözünü verdi. Stadın da bulunduğu Gazi Şehit Parkı'na bir de Kültür Tesisi yapma sözü veren Belediye Başkanı ikinci devresi oynanan maçı da son anlara kadar izledi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="93699,93700,93701,93702,93703,93704,93705,93706"]

2 yorum:

Ali Rıza dedi ki...

Herkese selamlar saygılar.
Öncelikle şunu söylemeden geçemeyeceğim.Bundan 4 yıl önce gene aynı söz verilmiş ve daha sonra bu söz kendisine sorulduğunda yada duyurulduğunda benim bütçem bu türübünü yapmaya yetmez diyen sayın başkan Yerel seçimler yaklaşınca gene aynı taktiği uygulayarak Gazi Mahallesinden oy avcılığına çıkmış gene.

Sayın başkan bu ayaklar koktu diyelim.Şayet sen samimi olsa idin Gazi Şehir parkı içerisinde yapılması gereken kapalı tribünün yerine (Gazi Mahallesi stadının kale arkasında olan bölüm) benzin istasyonu açtırtmazdın.

rıdvan dedi ki...

cahit baskan sen çok yasa

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.