Çarşamba, Kasım 20, 2013

Ali Düşmez desteklenmeli

Valla billa uzun bir zaman oldu ama kusuruma bakmayın. Olayların biraz daha netleşmesini hatta kesinleşmesini bekledim.



Buradan açıkta ikinci kez tam desteğimi açıklıyorum. Kime mi bilmez misin bre ey melun, tabii ki ALİ DÜŞMEZ Başkanıma. Düşmez başkanım amatörleri halletti sonrasında ise sıra Sarıyer’e geldi.


Sonuna kadar destek sana başkanım ama yeter ki amatörleri bırakınız belki bu şekilde huzuru buluruz ama senin bulduğun huzur gibi değil, gerçek huzuru. Bunun için sana sonuna kadar destek be başkanım yolun açık olsun. Amatörlere kattığın onlarca değerin onlarca katını Sarıyer ilçemize de kat ki değerimiz yücelsin. Bunun içindir ki sana sonuna kadar destek sen iste ikametimi Sarıyer’e aldırayım. Bir oy bir oydur. İhtiyacın olabilir.


Ya da bir an evvel bırakın Amatörlerimizi de biraz da huzura biz ulaşalım. Sahi başkanım ne olacak senin bu huzur hakkın, asla ve katta ödeyemeyiz senin hakkını. Ama sana helal olsun bizim huzurumuzun hakkı anamızın AK sütü gibi helal olsun ama yeter ki bırakın.


Bilindiği üzere geçtiğimiz ay içinde Başbakanımızın da katılımı ile gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreni vardı da bu tören öyle sandığınız gibi de olmadı aslında. Bize ve size anlatıldığı gibi değildi yani.


Öncelikle bu tören için beni telefonla arayıp da davet eden değerli ve sevdiğim büyüğüme sonsuz teşekkürlerimi iletirim. O zaman da demiştim gelmeyeceğim diye. Nedeni ise daha öncelerden yaşadığım birkaç yaşanmışlığım olduğu için gelmeyeceğimi beyan etmiştim. Birincisi Başbakanın programlarına kesinlikle yerel basın alınmıyor. İkincisi bu şekilde davet tarzı olmayacağı için.


 Bu organizasyon için davet edilen diğer yerel basından arkadaşlarım da kapı dışarı edildi. Bunun için İASKF’den bir özür de gelmedi. Madem davet ediyorsun o zaman sokacaksın içeri davet ettiğin isimleri. Demek ki bu kadar bile gücün yok senin. Onca zahmetle davete icabet edenlere ve temsil ettikleri kurumlara bir hakarettir bana göre.


 Başbakanın da katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda da sınıfta kalan bir İASKF ve ALİ DÜŞMEZ var karşımızda. Yine çok iyi yerden aldığım bir duyuma göre bu organizasyonda Başbakandan fırça yenilmiş dolduramadıkları için salonu. Düşünün ki Başbakan dolu tribünlere konuşmaya alıştığı için bomboş salonda protokol haricinde tek başına kalması ile sinirini eski takım arkadaşlarını görmesi bile yatıştıramamış olacak ki organizasyon sonrasında iyi bir fırça çekmiş olduğunu duydum ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem. Ben bana olayı anlatanın yalancısıyım.


Benim büyük ve değerli başkanım ALİ DÜŞMEZ şimdi belediye başkan aday adaylığı için dosyasını vermiş. O Düşmez değil miydi ki İASKF seçimlerinde siyaseti spora bulaştırmayacağım diyen. Şimdi ne oldu da böyle oldu ve İstanbul’un amatörlerini basamak olarak kullanıp yine İstanbul’un bir ilçesine aday adayı olmayı düşünüyor.


Ya da bir başka düşünceyle İstanbul’un amatörlerine verdiği kaç sözü tuttu da Sarıyer’e vereceği sözlerin kaçta kaçını tutacak.


Ya da bu aday adaylığı süreci içinde İASKF’den aldığı huzur hakkını almaya devam edecek mi?


Ya da aday adaylığı süreci içinde İASKF’den istifa edecek mi?


Aday olamadığı zaman Sarıyer’e geri dönecek mi?


Dönecekse eğer İstanbul’un amatörlerine bir hizmeti olacak mı?


O kadar çok soru var ki bugünlük bu kadar yeter. Gerisi de yarına kalsın…


YAZI: ENGİN AKIN


 

8 yorum:

tansel dedi ki...

Ali Düşmez bence de desteklenmeli çünkü gerçekten amatör futbol için çok uğraşlar veriyor.İASKF bundan öncesi ve Ali Düşmezden sonrasını eline vicdanınıza koyun da bakın bir çok şey değişti ve bir çok daha başarılı işlere imza atacaktır.Bizler böyle isimleri küstürmeyelim ve destek olalım.
Engin Akın'a da destek olunması şart!

suat üzümcü dedi ki...

SAYIN ALİ DÜŞMEZ VE EKIBININ İSTANBUL AMATÖRÜNE HİZMETLERİ COKTUR**BUNU ANLAMAYANLARDA BEL ALTI VURARAK YIPRATMAYA CALISMAKTADIR**ŞONUÇDA BU ÜLKEDE BUTUN HERKESIN OLDUGU GIBI SAYIN ALI DUSMEZ<INDE BIR SIYASI GORUSU OLMASI GAYET DOGALDIR*SONUCDA SAYIN ALI DUSMEZI DESTEKLEYELIM VE ONURE EDELIMKI HİZMETLERİ DEVAM ETDILERİM..İKİZLER

murat dedi ki...

sayın engin bey ya dogruları görmek istemiyosunuz yada tamin etiyiniz şeyler hakında bilginiz yok biz amatörler bu siteyi takip ederken dogru ve kesin haberleri yayınlıyor diye takip ediyoruz ali düşmez amatörü deyiştiren bir baskandır sayın engin bey sarıyerede belediye başkanı adayı olmasıda bırakında sarıyerliyi mutlu etmiştir bu haber bir varsayım deyil kesin haber sarıyer ve amatörler icin inadına ali düşmez yürü büyük baskan sarıyer amatör takımları sonuna kadar arkanda inadına

Hasan dedi ki...

Kardşeim Ali Düşmez in sadece Ak partili kulüplerimi var. tarafsızlığını yitirmiştir ali düşmez. bence istifa etmeli. TASKK da da aynı durum söz konusu. CHP li askf başkanları yokmu.

levent üzümcü dedi ki...

hep destek tam destek-----köstek olmayalım ----yıllardan beri amatörlerin yüzüne bakılmazdın---şimdi ise altın çagını yaşıyor---

felix dedi ki...

önce
kulüp başkanlığı,
ardından
federasyon başkanlığı,
daha sonra
belediye başkanlığı,
ilerde
allah kısmet ederse milletvekilliği filan,
kimbilir
daha ileride bakanlık filan,
makamlar hep bir sonraki için kullanılır..
ne diyelim.. son günlerin moda tezahüratı ile,
zıpla... zıpla... zıplamayan......
amatörler de umut ede dursunlar..

Ahmet Taş dedi ki...

Ali Düşmez İl Genel Meclisi üyesi ve spor komisyonu başkanı. Siyasi olması gayet normal, önemli olan amatörlere hizmet etmiş olması. Ali başkan görevlerini şimdiye kadar yerine getirmiş bir kişi Belediye başkanlığında da görevini yerine getirecektir. Hayırlısı olsun.

Hüseyin Çakmaktaş dedi ki...

Ali Düşmez Başkanmızın siyasi tercihine saygı duyuyorum. Siyaseti spora karıştırmadıgı sürece şahsen beni alakadar etmez. Herkesin bir siyasi tercihi vardır ve olmalıdır da.
Benim açımdan sorun şu ki, bu ülkede amatör kulüplerin mihrapta yeri yok. Bu öncede böyleydi hatta daha kötüydü şimdide böyledir. Şimdi sizin yazınızda bir bakıma siyasi yazı gibi olmuş. Gelin hep birlikte aynı sesi çıkartalım ki gür olsun. Amatörlerin sorunlarını konuşalım, dertlerimizi anlatalım, çözüm istiyelim. Bunları bize soran yok bari biz dile getirelim ama tek ses olarak gür bir ses olarak dile getirelimki sesimiz duyulsun, çözümler üretilsin. Yoksa tek tek cılız sesler ne kadar haklıda olsalar kaybolup gidiyor. Haa bu camia böyle alışmış, böyle gelmiş, böyle gider deniliyorsa amatörlerin yarını bugünden iyi olmaz. Bunun şartı spora siyaset karıştıranlara, bir başka siyasi sesle cevap vermek degil, tarafsız olarak iyi, dogru ve güzel işlere destek olmaktır. Kime ne diyelim biz kendi derdimizi dile getirmekten, kendi aramızda anlaşmaktan yoksunuz galiba. Çilekeş amatör camiaya selam ve saygılarımı sunuyor bütün amatör kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.