Salı, Kasım 19, 2013

Ali Düşmez'den amatörlere müjde

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, amatörlere hizmetlerinin sürdüğünü ve yakın zamanda camiaya güzel haberlerle geleceklerini belirtti.



TFF Yönetim Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, amatörler için mesailerinin durmaksızın sürdüğünü söyledi. Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldığını belirterek, “Bildiğiniz gibi 2013 yılında yapımı tamamlanan 213 spor tesisinin toplu açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca törende bakanlık tarafından yaptırılan malzemeler de dağıtıldı. Ulusal ve yerel basınımızın da yoğun ilgö gösterdiği törende Sinan Erdem Spor Salonu doldu. Amatör kulüplerimize hizmet vermenin mutluluğunu o gün Başbakanımızla yaşadık. Ayrıca kendilerine forma takdim ettik” dedi.


Malzeme dağıtımıyla ‘hizmete tamam’ demediklerini ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Düşmez, “Yakında sağlık sorunu da tamamen halledilecek. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından da kulüplerimize malzeme desteği olacak. TASKK ve İASKF olarak çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...