Pazartesi, Kasım 11, 2013

Alemdağspor Bostancı'ya geçit vermedi

İstanbul U17 Ligi 31.Grup'ta şampiyonluk yarışından az da olsa geri kalan Alemdağspor, Alemdağ Stadında lider Bostancıspor'u misafir etti. İlk yarısı Bostancıspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçilen karşılaşmayı, ikinci yarı bulduğu gollerle 3-1 kazanan Alemdağspor yarışta bende varım dedi.
Mücadeleye hızlı başlayan deplasman takımı Bostancıspor Serhat'ın direkten dönen şutu ile ilk dakikada net pozisyonu değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda iki takımda kazanma isteklerini oynadıkları oyunla gösterdiler. Alemdağspor Yiğit ve Oğuz'la pozisyon yaratsada Bostancı defansı ve kalecisi Burak gole izin vermedi. genelde oyunun kontrolünü elinde tutan kırmızı beyazlılar 35. dakikada aradıkları gole ulaştılar, Serhat ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşla topu filelere yollayınca takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı Bostancıspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya beraberlik golünü bulmak isteyen Çekmeköy temsilcisinin atakları ile başladı. 65. dakikada Alemdağspor beraberliği yakaladı, Ömer'in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı maçın yıldızı Alemdağspor kaptanı Oğuz filelere yollayınca maçta 1-1 beraberlik oldu. Golden sonra oyunu iyice rakibinin yarı alanına yığan yeşil beyazlılar galibiyet golü için Bostancı kalesinde pozisyon üretmeye başladılar. 75.dakikada oyuna ikinci yarı giren Yasin ev sahibi Alemdağspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın sonlarına doğru Bostancıspor'da ataklarını sıklaştırıp beraberlik golü arasada, maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Ömer attığı mükemmel gol ile takımını 3-1 öne geçiren golü attı. Bu galibiyet ile puanını 15 yapıp Bostancıspor'a yetişen evsahibi Alemdağspor şampiyonluk yarışında var olduğunu gösterdi. Alemdağspor'da kaptan Oğuz, Ömer, Mert ve Yunus oynadıkları futbolla göz doldururken, Bostancıspor'da Serhat, Tarık ve Mert takımının iyileriydi.



HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="91812,91811,91806,91810,91809,91808,91807"]



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...