Salı, Kasım 12, 2013

Adnan Keskin ile dobra dobra

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'da Teknik Direktör Adnan Keskin, Yerel Futbol Düzce sorumlumuz İbrahim Tuzcu'ya dobra dobra açıklamalarda bulundu.

“Geçen sezondan kaç oyununuz kaldı”
Geçen sezondan 11 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Onların yerine 9 oyuncu aldık, ama as takımdan 2 oyunumuzu verdik. Takımımızı bozmadık,t akımımızda çok değerli oyuncular var.

“Bu sezonki bütçeniz nasıldır”
Biz büyük paralar vererek oyuncu almadık. Zaten hep kendi yetiştirdiğimiz oyunularımız var. Transferde verdiğimiz ücret 30-40 Bini geçmemiştir. Bu yılkı bütçe olarak 600 Bin ayırdık.

“Bölgesel Amatör Lig ile 3.ligi kıyaslarsanız neler söyleyeceksiniz”
Bal'da  spor kulüplerine devlet yardımı olmalıdır. Ya da sponsorluk yasaları daha cazip hale getirilmelidir. Ben belediyeler dışında spora katkı sağlayan pek başka kuruluş ya da kurum görmedim.  Bölgesel Amatör Lig çok kaliteli bir lig haline geldi. 3.Ligden daha kaliteli olduğunu artık herkes tarafından biliniyor. Federasyon biraz daha ekonomik açıdan yardımcı olursa daha da iyi hale gelecektir.

“Belediye olarak aldığınız destek nedir”
Bizim takımımızda 14 adet yönetici var. Bunlar hepsi Arnavutköy’de esnaflık yapmaktadır. Biz belediyeden yalnızca deplasmanlara gitmek için araba temini ve malzeme yardımı yapmaktadır. Biz yönetim olarak bir bütünüz bütün maçlarımıza hep birlikte gidiyoruz, takımımızı hep birlikte  samimi, candan sevgi ve saygı içerisinde bulunuyoruz.

“Oyuncularınızla diyaloğunuz nasıldır”
Psikoloji ve fiziksel olarak oyuncularıma ahlaki, ihtiyari bileşenlerini, duygusal durumların oto düzenlemesinde uzmanlaşmayı, aktivite seviyesini, grup aktivitelerinin sosyo-psikolojik yönlerini anlatıyorum. Müsabakaların gidişatının, rakibin özelliklerinin ve bunlara karşı geliştirilebilecek taktiklerin sözsel ve görsel olarak anlatıyorum. Tüm zihinsel yüklerin en doğalı düzgün bir müsabakadır ve bu yüzden antrenmanla müsabaka arasındaki karşılıklı ilişkiden müsabakayı bir antrenman gibi, antrenmanı da bir müsabaka gibi görerek yararlanmayı anlatıyorum. Futbolcularımın ortam değiştirmeye, dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duymaları için gerekli önlemleri anlatıyorum. Bu anlatımlarım bir hedef  içindir.

“Hedefiniz nedir”
Hedef olarak ligi en iyi yerde tamamlamaktır. Eskiden aldığımız terübelerimiz var, biz şampiyon olacağız demiyoruz. Biz büyük paralar verip oyuncu alıp ligi şampiyon bitireceğiz kendimizi havalara sokup, daha sonra kötü şeyler yaşamak istemiyoruz. Her zaman temkinli olmak istiyoruz. Büyük yatırımlar yapıp sükse yapan takımlar ligin sonuna doğru kötüye gidiyorlar.

“Takıma takviye düşünmüyoruz”
Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz takıma şimdik takviye düşünmüyor. Zaten zengin bir kadro oluşturduk.

 “9.Grup farklı bir grup oldu”
Her takım her an her şey yapabilir. Beyköy Belediyespor ve Adapazarıspor sezon öncesi favori idi. Ama gördü ki hayal kırıklığı yaşattılar. Şimdilik Yeniköy ve Arnavutköy takımları üst seviyede koşan ve iyi oynayan takımlardır. Yalnız bence Eskişehir Demirspor takımını yabana atmamak lazım, çok iyi bir kadro oluşturmuşlar. Bütçeleri büyük çok iyi top oynuyorlar. Grupta her takım sürpriz yapabilecek güçtedir. Lig uzun daha erken ikinci yarıya şampiyonluğa ortak olacak takımlar artacaktır, henüz takımlar oturmuş halde değiller. Her şeye rağmen biz bu gurupta bu yıl ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.

“Maç için neler söyleyeceksiniz”
Akçakoca maçına çok iyi hazırlandık. Maça da çok iyi başladık. Oyuncularının performansından çok memnunum. Tam kadro hazırlıklarımızı sorumluluğumuzu biliyoruz. Hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında sahadan üç  puanla ayrılmaktı. Ben maçın centilmenlik içinde geçtiği için ve seyir zevki bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Akçakocaspor’un son günlerde kaoslar yaşandığını biliyorduk, hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Deplasmanda aldığımız bu galibiyetle lideliğimiz devam ettiği için çok mutluyum.

“Bütün oyuncularımı kutluyorum”
İnşallah el ele vererek başarıya yakalayacağız, bizde bu güç var. Her geçen gün bir bütün olarak arkadaşlar, olarak birbirimizi seviyoruz. Hepimiz abi kardeş gibiyiz, sorumluluğumuzu biliyoruz. İlçemiz futbolu çok seviyor. Büyük bir uyum içerisinde sezon sonu başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza verilen sözlerin hemen yerine getirilmesi takımda birlik beraberliği sağlıyor motive ediyor buda bizleri sevindiriyor. Bütün oyuncularımıza sevgi ile yaklaşıyoruz. Yardımcılarımla bir uyum içersinde çalışmalarımızı yapıyoruz. En büyük pay bu puanları alan oyuncularımındır, beni onure ettiler, bütün oyuncularımı buradan canı gönülden kutluyorum.  Bundan böyle çok iyi bir futbol sergileyip hedefimize ulaşacağız. Bu yıl kesinlikle şampiyonluğu getireceğiz çok ümitliyiz.

“Arnavutköy olarak spora yatırımınız nedir”
Biz 5 branşta faaliyetlerde bulunuyoruz. Çok büyük başarılarımız var, belediye, ilçe halkı olarak bir bütün içerisinde herkesin sporu sevmesi katkı yapması çok önemli,ç ünkü spor çok iyi bir tanıtım aracıdır.

 “Bizleri destekleyen herkese şükranlarımı iletiyorum”
Bizler çok çalışıyoruz başarmayı hep birlikte yapıyoruz, herkesin payı var. Bizim takımımızda 14 adet yönetici var. Bunlar hepsi Arnavutköy’de esnaflık yapmaktadır. Biz yönetim olarak bir bütünüz bütün maçlarımıza hep birlikte gidiyoruz, takımda hep birlikte  samimi, candan sevgi ve saygı içerisinde bulunuyoruz. Eğer siz bir şeye inanıyorsanız, başarıyı yakalamak istiyorsanız bu birlikteliyi uygalamanız lazım. Yönetimime beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bana bu imkanı verdiğiniz için Yerel Futbol Ailesine ve siz İbrahim Tuzcu'ya çok  teşekkür ediyorum.

SÖYLEŞİ: İBRAHİM TUZCU

1 yorum:

ahmet dedi ki...

Tüm Akçakoca takımına sahip çıkmalı , geçen sezon Yiğit Önder Yılmaz a laf söyleyenler bu sezon takımın içinde olan akçakocanın çocuklarının dışlandığını görmüyor, akçakocanın rezil olduğunu görmüyor.. Yiğit başkan geri gelmeli..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...