Cuma, Kasım 08, 2013

14 futbolcuya 269 maç ceza!

İstanbul U17 Ligi 36. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Hakemin darp edilmesi nedeniyle yarıda kalan Çekmeköyspor-Selimiye maçında 14 futbolcu toplamda 269 maç ceza aldı.
TFF İstanbul İl Disiplin Kurulu Çekmeköyspor'da forma giyen  Ahmet Bildi, S.Emre Akan, İbrahim Küçük, Soner Yıldırım, Onur Belen, Mehmet Çoban, Fırat Öztürk, A.Kerim Ünal, Alperen Taşgın, Nejdet Ünal 22'şer maç, Mehmet Emin Özdemir 25 maç, Yıldırım Efe Kahraman 12 maç, İbrahim Aksoy ve Hidayet Demir 6'şar maç ceza aldılar. Ayrıca bu maçta Selimiyespor'dan da Ahmet Karaosman 1 maç ceza verdi.


A Takım da ceza aldı
Ayrıca Çekmeköyspor U17'de ligden çekilme kararı aldıklarını İl Temsilciliğine gönderdiği öğrenildi. Çekmeköyspor A takımı hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Heybeliada maçı da U17'de yaşanan olaylar sonrasında Maltepe Başıbüyük Stadı'na verildi.


HABER: ERHAN HARPUT

9 yorum:

TAKİPÇİ dedi ki...

Bu herhalde dünya futbol tarihine geçmiştir.17 yaşındaki çocuklara verilen cezalara bakın çok merak ediyorum kaç tane adam öldürdüler de bu kadar ceza verildi.Hapse falan atın baride tam olsun:) Süper ligde Ptt 1. ligde hakeme neler yapılıyor yine de bu kadar ağır cezalar verilmiyor.

paşaa dedi ki...

Alınan Cezaya takılıyorsun ama 17 yasındakı cocukların kavga etmesine takılmıyorsun herhalde bu cezayı alan topçular olayı izlerken almadı kavgaya karıstıki aldı At gözlüğüyle bakmayın ceza fazla veya az asıl olan konu u 17 macında hakem darpediliyor türk futbolunun gittiği durum bırhayli sıkıntılı olmaya başladı bi maçta hakem yüzünden 3 puan almıssın alamamıssın ne fark eder her maçta hakem hataları oluyor her maç hakemmi dövülücek dövülücekse bu cezalarda devam etsin futboldan men edilmesi gerekiyorsada edilsin Ağaç yaşken eğilir yada yılanın başını küçükken eziceksin yani ya cezalarla caydırıcı oluncak yada men edilicek bukadar net bencede

biraz arastirin da sonra karara varin dedi ki...

orta hakem oyuncu ve taraftarlardan aldigi darbelerden dolayi saha icinde bayilmis ve on dakika sonra soyunma odasinda ancak uyanmis. Olay hakkina bilgi sahibi olmadan ne de cabuk bir kanaate variyor sunuz? Buradan yerelfutbola da seslenmek istiyorum, onbes dakikalik internet aramasiyla cok daha ayrintili bilgi buldum bu haberle alakali. Siz neden okuyucular icin daha fazla icerik sunmaya calismiyor musunuz>

Bay X dedi ki...

Sahada hakeme saldırcaksın elini kollunu sallıyarak haftaya yine devam mı etçeklerdi maçlara çıkmaya ? bence az bile bu cezalar 17 yaşındaki bi genç çocuk birey her ne diyosanız sahada spor amaçlı bulunduğunu unutmamalı. Yaptığının hata oldugunu bilsinki aynısını yapmasın bi daha. Cezalarda çok çok uygun

iyi ceza dedi ki...

Bu kardeşlerimizin yaşları küçük ama iyi bir ders olmuştur bu cezalar, hakem darp edilmiş vs 1 2 maçla geçiştirirsen bu çocuk top oynamaz canı sıkılınca sahada sağa sola saldırır.

ibrahimhoca dedi ki...

Bu genclerin kendilerine degil, asıl cezalar kuluplerine ve hocalarına verilmelidir. Genc adama futbol oynamama vezası vermek cozum degil.. halısahalar acık orada oynamaya devam ederler.. siz genclerin kulup yoneticilerini ve hocaları ile birlikte tff de 1 hafta eğitim vererek yasanilan olayı ornekler vererek oyuncuların kazanılması gerekir..

tarafsız görüş dedi ki...

Bu cezalandırma olayını daha ufak yaşlara da uygulamak gerekiyor bugün u 15 liginde çocuk hakeme küfür edebiliyorsa yaşı ufakdır idare edelim zihniyetiyle oluyor ..Ben amatör kümede antrenörlük yapıyorum kulüp ismi vermiyeceğim maçın son dakikası bizim takımdan da rakip takımdan da karşılıklı kırmızı kart gören oldu bizim oyuncumuz ağzını açmadan dışarı çıkarken rakip oyuncu saha komiseri maçın hakemlerine yüksek sesle küfürler ederek oyundan çıkdı ..Hafta içi açıklanan cezada bizim oyuncumuz 3 maç ceza aldı küfür eden oyuncu 2 maç ceza aldı ..Ben her hakeme maç öncesi söylüyorum küfür eden benim oyuncumsa oyunda tutma raporuna da yaz cezasını çeksin.Ama bu çifte standartlar çocukların gelişimini de etkiliyor ...Spor da küfürü şiddeti bitirmek için katı cezalar çifte standart olmadan verilen cezalar biraz bu olayları dizginler diye düşünüyorum

Bir Dost dedi ki...

Cezalar Yerinde

Gökhan taze dedi ki...

Ceza alanlar çekmeköy rakibi kimin takımı bi yazarmısınız pardon hangi takım :)

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...