Salı, Ekim 01, 2013

Yenibosnaspor BAL'daki ilk galibiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Yenibosnaspor, ligin 2.haftasında kendi sahasında karşılaştığı Çerkezköyspor’u 2-0 yendi.


BAL ikinci hafta maçında üç puanla tanışan Yenibosnaspor’un gollerini 5. dakikada Hasan Ozan, 51. dakikada Volkan attı. Geçen hafta deplasmanda Vefaspor’a 2-0'lık bir skorla şanssız bir şekilde yenilen Yenibosna, ligin ikinci haftasında Çerkezköy’ü aynı skorla yenerek ilk hafta aldığı mağlubiyeti böylece unutturmuş oldu.


Teknik patron Adnan Toros’un maçın ilk dakikasından sonuna kadar notlar alması dikkatlerden kaçmadı. Maç içerisindeki çeşitli pozisyonlarda Toros, futbolcularına sık sık taktikler verdi. Taktiklere uymayan bazı oyuncularına da uyarılarda bulundu. Genç Yenibosnalı taraftarlarda takımlarına maçın başından sonuna kadar büyük bir destek verdi. Maç sonunda ise iki takım taraftarları birbirleri lehine tezahüratlarda bulunarak statta dostluk rüzgârları estirdi.


KAYNAK: www.bahcelievlerexpress.com


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...