Perşembe, Ekim 03, 2013

Gazikent’li Genç Kızlar turladı

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası maçı için Adana’ya giden Gazikentspor Genç Bayan Takımı, Hatay Genç Bayan Takımını 3. dakikada Merve Kara’nın attığı golle yenerek adını 8 takım arasına yazdırmayı başardı.


Gazikentspor, Adana Muharrem Gülergin Stadı’nda saat 13:00’de karşılaştığı Hatay Sümerspor’u 3. dakikada Merve’nin attığı golle mağlup ederek tur atlamanın sevincini yaşıyor. Gazikentspor, aldığı bu galibiyetle 8 takım arasına girerken, 7-8 Ekim tarihlerinde Adapazarı’nda yapılacak Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.


Tur sonrası görüşlerini bildiren Gazikentspor’un tecrübeli teknik adamı Cesim Karalar, “Tabi ki tur atladığımız için mutluyuz. Ama her zaman oynadığımız oyunu sahaya yansıtamadık. Çok genç bir ekibimiz var. Bazen bu avantaj, bazen de dezavantaj her şeye rağmen futbolcu kızlarımızı kutluyorum. Hedefimiz Adapazarı’na daha hazır gitmektir” diye konuştu.


KAYNAK : Gaziantep Güncel

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...