Cumartesi, Ağustos 24, 2013

Sultanbeyli Belediyespor Nevşehir valisini ziyaret etti

2013-2014 Sezon hazırlıklarına Nevşehir‘de devam eden Sultanbeyli Belediyespor, Nevşehir valisi  Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Önceki yıllarda Sultanbeyli  ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Ceylan, Haziran ayında  Nevşehir’e vali olarak atandı. Sultanbeyli’nin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Vali Mehmet Ceylan,''Sultanbeyli ilçesi İstanbul’un yükselen bir değeridir. Sultanbeyli’ye hizmet etmiş olmak beni son derece gururlandırmıştır''dedi.



Daha sonra futbolcular ve teknik heyetle koyu bir sohbete koyulan Ceylan, sporun gençlerin sosyalleşmesinde önemli bir yeri olduğunu ve Sultanbeyli Belediyespor’un üslendiği misyonun sadece Sultanbeyli’ye değil tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurguladı.

Teknik Sorumlu Hüseyin Aydoğan ‘dan kamp hakkında bilgi alan Ceylan, inşallah Nevşehir size de bize de uğur getirir ve hedeflediğiniz 3.lige çıkarsınız. Ben her konuda size yardım etmeye hazırım’ diyerek sözlerini tamamladı.



Futbol Şube Sorumlusu Hüseyi Ak ‘ Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Sizin desteğinizi yanımızda hissetmek bize son derece güç verecektir. Nevşehir’in bize uğur getireceğine temenni ediyor ve 3.lige çıkacağımıza inanıyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.