Cumartesi, Ağustos 24, 2013

Kavacık halkı kulübüne sahip çıktı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Kavacıkspor’un toprak sahası, tesisi ve halı sahasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yıkım kararı çıkmıştı. Kavacık halkı kulüplerine sahip çıktı ve İBB yıkım kararından vazgeçti.


Kavacıkspor Kulübü Yönetimi yaptığı açıklamada, ‘’bize destek veren değerli Milletvekillerimize, Beykoz Kaymakamımıza, bize kolaylık sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesine, Beykoz Belediyesine, Beykoz Gençlik İlçe Müdürüne, İASKF Başkanlığına,BİSK Başkanı Asım Özdemir'e, Kavacık Mahalle Muhtarına, İş adamlarımıza, Kavacıkspor yönetimine, Kavacıkspor eski başkanlarına ve büyüklerimize, Kavacıkspor takım kaptanına, Kavacıkspor futbol okulu sporcularımıza ve velilerine, Kavacıkspor altyapı sporcularımıza ve velilerimize ve en önemlisi Kavacık halkına ve siz Yerel Futbol Sitesi'n canı gönülden teşekkür ederiz. Unutmayalım ki bu tesisler bu çocuklarımızın geleceğidir. Betonlaşmış şehirlerde son yaşam alanları, bu oyun alanlarını onlardan almaya kimsenin, hiç bir kurumun hakkı yok. Şimdi sizden en büyük isteğimiz toprak olan sahamızın suni çime dönüştürülmesi için bize aynı desteği sunmanız’’ denildi.


60 bin nüfuslu mahalle, İstanbul'da hiçbir sahanın yıkılmamasını ve sahalarının da suni çime dönüştürülmesini istiyor.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.