Cuma, Haziran 14, 2013

Yeni yönetimden kızlara moral

Derince Belediyespor’un yeni yönetimi, Yıldızlar ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı’nın antrenmanını ziyaret etti.


YÖNETİMDEN TAM DESTEK
Gençler ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası`na hazırlanan Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. DerinceBelediyespor Suni Çim Stadı`nda antrenmanlarını sürdüren bayan futbol takımı, iki şampiyonada da zirveyi hedeflerken, sporculara yönetimden tam destek geldi. Geçen hafta göreve seçilen yeni yönetim, kulüp binasında gerçekleştirdiği ilk toplantının ardından soluğu kızların yanında aldı. Başkan Şahin Çavuşoğlu ve yönetimi, kızların Türkiye Şampiyonası`nda başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.



BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
Derince Belediyespor'un yeni başkanı Şahin Çavuşoğlu, 4 yıl önce büyük bir atılım içine girenDerince Belediyespor`un binlerce sporcunun barındığı bir kulüp haline geldiğini belirterek, bu büyümenin baş mimarının Belediye Başkanı Aziz Alemdar olduğunu ifade etti. Çavuşoğlu “19 branşta bin 500`ü aşkın sporcunun barındığı Derince Belediyespor`un başarısının mimarı Belediye Başkanımız Aziz Alemdar`dır. Yeni yönetimle birlikte devraldığımız bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.


KAYNAK : Bizim Kocaeli

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...