Pazar, Haziran 09, 2013

Yeni lider Gedikpaşaspor

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup'ta ligin 13. Haftasında Küçükçekmece Gedikpaşaspor deplasmanda Fatih Yeşildirekspor'u 5-0 farklı skorla mağlup ederek liderliğe ortak oldu.


Göktürk sahasında oynan maçın ilk yarısında Hayri'nin attığı golle misafir takım Gedikpaşaspor ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.


İkinci yarıda güzel oyununun sürdüren Gedikpaşaspor takımı Adem, Erdi, Recep ve Ramazanın attığı gollerle Fatih Yeşildireksporu 5-0 farklı skorla mağlup ederek üç puanı alırken lider Cevizlispor deplasmanda 3-1 mağlup olması nedeni ile her iki takımda 33 puanla liderliği paylaşmış oldu. Yeşildirekspor, 4.dakikada 10 kişi ve 48.dakikada gördüğü kırmızı kartlarla maçı 9 kişi tamamladı.


HABER: YILMAZ AKTEPE

4 yorum:

sedat dedi ki...

Yeşildirek maçın 4. dakikasında 10 kişi,48 de ise 9 kişi kalmıştır.Habere bunlar da ilave edilmelidir.

5 numara dedi ki...

9 kişi kalması gedikpaşanın iyi takım olmasından kaynaklanmıştır 11 kişi olsalar bile farketmezdi bu grubu Allah ın izniyle gedikpaşa şampiyon bitirecektir çünkü en kaliteli kadro bizde ....

esen dedi ki...

emre oymak yürü beee

sencan dedi ki...

Gedikpaşa rakiplere ve hakemlere uyguladığı psikolojik baskıyla,şampiyonluğa gidiyor.Çıktıkları gibi düşecekleri aşikar olan bir takım.Keza gurubun hakedeni geç toparlanan Karadolaptır.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...