Pazartesi, Haziran 17, 2013

Tur bileti Sultanbeyli Belediyespor'un

İstanbul U13 kategorisinde Türkiye Şampiyonası eleme karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor ile Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Sultanbeyli temsilcisi ilk yarıda oynadığı etkili futbolla maçı 3-1 kazanıp tur biletini kaptı.

Karşılaşmanın 22.dakikasında sol kanattan Abdulkadir köşe vuruşunu kullandı. Kaleci Mehmet topu elinden kaçırınca arkada bulunan Ali Fatih'in kafasına çarpan top kendi ağlarıyla buluştu.1-0 İlk yarının son anlarında Ahmet'in pasında ceza sahası içerisinde Abdulkadir topa öyle bir güzel vurdu ki top doksan diye tabir edilen noktaya gidip ağlarla buluştu.2-0 İlk yarıda rüzgarı da arkasına alan Sultanbeyli Belediyespor 2 farklı üstünlükle soyunma odasına gitti.


İkinci yarıya iyi başlayan Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu, pozisyonlara girdi fakat bir türlü farkı  bire indirecek golü rakip ağlara gönderemedi. 53.dakikada bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Abdulkadir kendisinin 2.takımının 3.golünü kaydetti. 56.dakikada Ali Fatih, uzaklardan sol ayağıyla müthiş vurdu fark 1'e indi.


Kırmızı kart iptal edildi
60.dakikada Sultanbeyli Belediyesporlu Yasin'e maçın hakemi sarı kartını çıkardı ve kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Ancak Yasin'in maçta daha önceden sarı kartı bulunmuyordu. Hakem Cenk Yılmaz, Saha Komiseri Hamdi Bahçeli'nin yanına giderek bu futbolcunun kartı olup olmadığını sordu. Daha önce 7 ve 6 numaralı futbolcuların sarı kartı olduğu ve bu futbolcunun da kartı olmadığı ortaya çıkınca kırmızı kart iptal edildi.


Mücadeleyi Sultanbeyli Belediyespor 3-1 kazanarak Türkiye Şampiyonası'na gitmeyi hak kazandı.


STAT: Kağıthane Belediyesi Sadabad
HAKEM: Cenk Yılmaz
SAHA KOMİSERİ: Hamdi Bahçeli
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Habib, Murat, Yasin, Ümit, Kadirhan, Enes, Abdulkadir, Ömer, Ahmet, Arafat, Ömür
YEDEKLER: Ahmet, Mehmet, Emre, Mücahit, Tugay
NİLÜFER GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU SPOR: Mehmet, Hüseyin, Kaan, Yavuz, Doğuş, Fatih, Emircan, İlyas, Elvi, İsmet, Ali Fatih
YEDEKLER: Ömer, Ümit, Kuter, Umut, Taha, Ramazan, Emirhan
GOLLER: Dk.22 Ali Fatih (kendi kalesine), Dk.30 ve 53 Abdulkadir / Dk.56 Ali Fatih
SARI KARTLAR: Dk.27 Abdulkadir, Dk.38 Enes, Dk.60 Yasin (Sultanbeyli Belediyespor)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

UGUR dedi ki...

YEREL FUTBOL TEŞEKÜR EDİYORUM SİZ DEGERLİ YÖNETİCİLERİNİZE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENİ EDİYORUM SAYGILARIMLA

UGUR dedi ki...

İSTANBUL SPOR AŞ U19 MACLARINI VE ESENLER SPOR HABERLERİNİ SİZLERİN SAYESİNDE HABER ALIYORUZ TÜRK FUTBOLUNUN ESENLER SPOR HOCASI HİLMİ DERELİYE SAHİP CIKMASI GEREKİR CÜNKİ HER SENE HER KATOGORİDE FROFOSYENEL TAKIMLARA FUTBOLCU KAZANDIRIYOR COK EMEK COK İLGİ GÖSTERİYOR BİR MACTA 4 0 GAALİPKEN BENİM COCUK İSTANBUL SPOR AŞ U19 GİTMEDEN ORTA YAPMASI GEREKİRKEN KALEYE VURDU DİYE 2 HAFTA OYNATMADI ÖYLE OLMASI GEREKİR BAŞARILAR HİLMİ HOCA

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...